Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Facebook’tan yeni bir özellik: Komşuya yardım

İşte Facebook’tan yeni bir özellik: Komşuya yardım

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
facebook-corona-virus-icin-yardim-istemek.jpg

Facebook, Corona virüsü pandemisi sırasında yardım isteğinde bulunanlar ile destek olanları birbirine bağlamak için bir araç geliştirdi. Corona virüsü dünyaya yayıldıkça, Facebook, teyit edilmemiş bilgilerin önüne geçiyor. Ayrıca, el dezenfektanı gibi temel ihtiyaçlar için fiyat araştırması yaparak haksız rekabeti önlemeye çalışıyor.

Şirket, Salı günü “Community Help” özelliğini başlattı. Facebook yeni özelliğini şöyle açıkladı: “Yiyecek dağıtmak için insanların gönüllü olmasını, yerel bir gıda deposu oluşturulmasını ve insanlara bağışta bulunulmasını destekleyerek bunların önünü açıyoruz. Komşulardan yardım istemek veya onlara yardım etmek isteyenler için bir yardım topluluğu oluşturduk.” dedi.

facebook-topluluk-yardimi.jpg
Facebook, Topluluk Yardımı

Facebook, yeni aracı, önümüzdeki birkaç gün içinde; ABD, İngiltere, Fransa, Avustralya ve Kanada’da kullanıma sunacak. Ayrıca şirket, bundan sonra daha fazla bölgeye genişlemek istediğini söyledi.

Facebook Topluluk Yardımı özelliği ile neler yapılabilir?

Teklifleri görmek istediğiniz alanın büyüklüğünü kontrol edebilirsiniz. Büyüklük oranını; 10 km, 25 km, 50 km veya 100 km seçebilirsiniz.
facebook-topluluk-yardimi-ozellikleri.jpg
Kenar çubuğunda ise kategori filtresi mevcut. Kullanıcılar ihtiyaç malzemelerini buradan seçebilir. Kategoriler: bebek malzemeleri, gıda, bilgi, ulaşım ve daha fazlası.
facebook-topluluk-yardimi-ozellikleri-nedir.jpg
Ayarlarınızı yaptıktan sonra, Facebook yakınınızdaki teklif ve istekleri gösterir. “Yardım iste” veya “yardım öner” i tıkladığınızda ise bir pencere açılıyor.
facebook-corona-virusu-yardim-iste.jpg
Ayrıca yayınınızın gizlilik ayarlarını da kontrol edebilirsiniz. Normal Facebook hesabınızda olduğu gibi yayınlar da “herkese açık”, “arkadaşlarımın arkadaşları” veya yalnızca “arkadaşlarım” tarafından görülebilir hale getirilebilir.
facebook-corona-virus-yardim.jpg
Facebook Messenger’da veya WhatsApp’ta olmak üzere iletişim kanallarından birini seçebilirsiniz.
facebook-yardim-bagis-corona-virus.jpg
Ayrıca bağış toplama panelinden bağışta bulunabilirsiniz.
facebook-bagis-yap.jpg

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt