Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Acun Ilıcalı'nın En Büyük Hayali!

İşte Acun Ilıcalı'nın En Büyük Hayali!
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İşte Acun Ilıcalı'nın En Büyük Hayali! acun ılıcalı acun ılıcalı haberleri Sevgili melekler, şayet yaptığı işlere bakıp, adamın artık yapacak neyi kaldıki diye düşünebilirsiniz fakat hayal biterse hayat da tekrar demektir İşte yaptığı olağanüstü başarılı işlerle takip ettiğimiz başarılı yapımcının en büyük hayali 7828 7828 isteacunilicalininenbuyukhayali5c4e03eb2fe70isteacunilicalininenbuyukhayali5c4e03eb2fe70 350 660 acunilicalijpg7828 İşte Acun Ilıcalı'nın En Büyük Hayali! acunilicalijpg7828 İşte Acun Ilıcalı'nın En Büyük Hayali! Acun Ilıcalı, Uyruk gazetesinden Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı Ilıclaı en büyük hayalinin bir televizyon kanalı sahibi edinmek olduğunu söyledi Acun ılıcalı, Show TV’de çok kuvvet günler geçirdik 10 bölüm alacağı olanın çoğunlukla terk ettiği bir ortamda, 100 bölümden fazlaydı bizim alacağımız Kanalın bedensel zorlukta olduğunu bildiğim için daima orada kaldım Lakin koşullar öyle bir yere geldi oysa, tıkandı Fazla transfer olmayı seven birisi değilim Televizyon dünyasında 20 seneyi tek transferle geçiren, tek birey olabilirim Bu inanılmaz bir vakit Kendimle ilgili hayallerim var Ama düş kurup da, onun peşinden gitmedim Ortam bazı şeyleri getirdi Bir gün bir bakarsın, bir kanal sahibi olabilirim Son iki senede, iki kere kanal sahibi olma şansım oldu Isim söylemek istemiyorum lakin çok ciddi görüşmelerim oldu Açıkçası kendi potansiyelimin bir kanala yetebilecek düzeyde olduğunu düşünüyorum Kanal sahibi olmak beni fazla çok mutlu etmez fakat bir bakarsın olaylar beni oraya götürür Bir kanalın benim kontrolümde olduğu gün, fazla öbür şeyler yapacağımı düşünüyorum Sana yaptığım her meslek bir numara olacak demiyorum Olamaz zaten Fakat kendi sevdiğim işleri yapıp, üretmek istiyorumdedi  

858,505Konular
982,799Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt