İstavrit Tava Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo istavrit
- 1 çay bardağı un
- 1 çay bardağı mısır unu
- Tuz
- Biraz pulbiber
- Ayçiçek yağı yahut zeytinyağı ben zeytinyağı tercih ettim.
İstavrit Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Balıkları güzelce temizledikten sonra yıkayın ve süzgece alıp, suyunu büsbütün süzdürün.
- Geniş bir kase yahut tabakta unları ve tuzu karıştırın. Pulbiber farklı bir tat katıyor bence.
- Balıkları un karışımına bulayarak yağladığınız tavaya dizin.
- Tavayı gerili önlü balıklar güzelce kızarana kadar pişirin.
- Yanında soğan ve yeşil salata ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.