Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul'da merdivene asılı kadın cesedi bulundu

İstanbul'da merdivene asılı kadın cesedi bulundu
0
79

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

İstabul'un Şişli ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Nakiye Elgün Sokak’ta bulunan 5 katlı bir iş hanında çalışan personeller, vahim bir görünümle karşılaştı.

İş hanının 3'üncü katındaki konfeksiyon çalışanları, 2'nci katın merdivenine asılı bayan vücudunu fark etti.

istanbul_9258.jpg

Hayatını kaybettiği belirlendi

Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesinin akabinde kimliği bilinmeyen bayanın, hayatını kaybettiği belirlendi.

Ceset üzerinde inceleme yapan olay yeri inceleme takımlarının çalışmalarının akabinde bayanın cesedi, Yenibosna’da bulunan İsimli Tıp öorguna kaldırıldı.

"Ben birinci olarak erkek sandım"

İHA'nın haberine nazaran, bayanın cesedini fark eden Hüseyin Çelik, "Aşağıya indim. Merdivenin orada telefon ve cüzdan vardı. Aşağıya baktığımda kendini asmış bir bayan gördüm. Ben birinci olarak erkek sandım.

Sonrasında aşağıya inmedim. Üst çıktım tekrar. Çabucak polisi aradım ve polisler geldi. Daha doğrusu ambulans geldi evvel.

Onlar denetim etti ve ölmüş dediler. Biz de dışarıda beklemeye başladık. Polis grupları tanıyor musun diye cesedi gösterdiler. Baktım, tanımıyorum." dedi.

istaanbul_8509.jpg

Similar threads

İzmir'in Bergama ilçesine bağlı Zeytindağ Mahallesi’nde kanser hastası N.B. (75) ile eşi Sabiha Bulut (65), konutta tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine cinnet getiren adam eşi Sabiha Bulut’a tüfekle ateş açtı. Tüfekle eşine ateş eden zanlı, daha sonra dışarı çıkarak kahvaltısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Üsküdar’da otizmli çocuklara eğitim veren 25 yaşındaki Seniye Ayça Kara’nın sokakta cesedi bulundu. Polis ve sıhhat gruplarının çalışmasının akabinde cenaze İsimli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Birinci inceleme sonucu, genç öğretmenin balkondan atlayarak intihar ettiği kaydedildi. Otizmli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Bursa Adliyesi’nde görevli hakim bir bayan çocuk parkında iple asılı halde meyyit bulundu. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Ertuğrul Mahallesi’ndeki çocuk parkına gelenler, bir bayanın oyuncakların tahta kısmına iple asılı olduğunu gördü. Sağlık gruplarınca yapılan denetimde, bayanın hayatını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Aleyna Çakır'ın mevtinde baş kuşkulu olan Ümitcan Uygun yeniden gözaltına alındı. Uygun ile geceyi birlikte geçiren 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli bayan meyyit bulundu. Uygun'un bayanla gece bir ortada olduğu kamera kayıtlarından tespit edildi. Sabah'tan Dilhan Dumanoğlu'nun ulaştığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da aranan Ahmet Ataoğlu’nun cansız vücuduna ulaşıldı. Ahmet Ataoğlu’nu, son görüştüğü kişi olan B.K.’nın başına vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Ahmet Ataoğlu’nun arkadaşı İmren Demiral ise olay sonrasında intihara kalkıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
286
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt