Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul'da Elektrik Kesintisi 2 Ocak

İstanbul'da Elektrik Kesintisi 2 Ocak
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İstanbul'da 3 gunluk elektrik kesintisi

Boğazici Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı acıklamaya 2 Ocak Carşamba gunu, Bakırkoy'de, 1000 ile 1200 saatleri arasında Sakızağacı Mahallesi Taşhan, İstanbul ve Kennedy caddeleri ve civarına elektrik verilemeyecek

İstanbul'da 3 Ocak Perşembe gunu de 1300 ile 1600 saatleri arasında Bakırkoy Yeni Mahalle Mor Sumbul, Muhasebeci, Huban, İmren, Kırmızı Şebboy, Muharrir Ahmet Rasim, Şinasi Gurunlu, Niyazi Bey, Reyhan, Allale, Beyaz Zambak, Berrin Cini, Ruya, Muhtar Tahsin, Mektep Arkası, Kartopu, Kucuk Yalı, Beyaz Guvercin, İzzet Molla, Mektep Yolu, Sakızlı Bostan sokakları ve civarı, 0900 ile 1500 saatleri arasında Bayrampaşa Gulay Sokak No:2552, Ayancık Sokak No:17 civarı, 0900 ile 1630 saatleri arasında Sarıyer Cumhuriyet Mahallesi Yeni İlhan, Şehitlik sokakları, Arabayolu Caddesi, Camlık, Murat, Tufan, Papağan sokakları ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak

Similar threads

İstanbul'da 3 günlük elektrik kesintisi Boğaziçi Elektrik Dağılım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılmış açıklamaya 2 Ocak Çarşamba günü, Bakırköy'de, 1000 ile 1200 saatleri aralarında Sakızağacı Mahallesi Taşhan, İstanbul ve Kennedy caddeleri ve civarına elektrik verilemeyecek İstanbul'da 3 Ocak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
İstanbul'da Elektrik Kesintisi 24,25,26 Şubat İstanbul Buyukcekmece ve Şişli'nin bazı bolgelerinde 23 Şubat Cumartesi ve 24 Şubat Pazar gunu elektrik kesintisi yapılacakİstanbul'da 24, 25 ve 26 Şubat'ta elektrik verilemeyecek semtlerEsenler, Sultangazi, Bayrampaşa, Boğazici Elektrik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
İstanbullu vatandaşlarımıza duyrulur onceden tedbirinizi alın gerci elektrik kesintisine nasıl bir tedbir alınır bilemiyorum evinize 1 gun icerisinde jenarator taktırma imkanınız varsa bilemiyorum imagesistanbuldaelektrikkesintisi1315ocak5b035285bcd0apng Edilinen bilgiye gore İstanbul`un bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
İstanbullu vatandaşlarımıza duyrulur önceden tedbirinizi alın gerçi elektrik kesintisine nasıl bir önlem alınır bilemiyorum evinize 1 gün içerisinde jenaratör taktırma imkanınız varsa bilemiyorum Edilinen bilgiye takriben İstanbul`un bir takım ilçelerinde 1315 Ocak tarihleri aralarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
İstanbul'da Elektrik Kesintisi Olacak İlceler Listesi İstanbul'da Elektrik Kesintisi Olacak İlceler aşağıdaki gibidir Şişli'de 30 Aralık'ta 10001400 saatleri arasında Fulya Mahallesi, Prof Dr Bulent Tarcan Caddesi, Vefa, Dereli ve Ozbal sokaklar ile civarı, 31 Aralık'ta 00000630 saatleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,505Konular
982,773Mesajlar
33,068Kullanıcılar
deoxr64Son üye
Üst Alt