Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul şiirleri kısa

Hoş geldin! resa1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
İstanbul şiirleri kısa
0
203

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
istanbul şiirleri kısa

İstanbul Şiiri

Evin icinde bir oda, odada İstanbul
Odanın icinde bir ayna, aynada İstanbul
Adam sigarasını yaktı, bir İstanbul dumanı
Kadın cantasını actı, cantada İstanbul
Cocuk bir olta atmıştı denize, gordum
Cekmeğe başladı, oltada İstanbul
Bu ne bicim su, bu nasıl şehir
Şişede İstanbul, masada İstanbul
Yurusek yuruyor, dursak duruyor, şaşırdık
Bir yanda o, bir yanda ben, ortada İstanbul
İnsan bir kere sevmeye gorsun, anladım
Nereye gidersen git, orada İstanbul

Umit Yaşar Oğuzcan

Similar threads

lk sevgilinin guluşune benzer Bir Nisan havası değil mi esen? Zincirlere, kelepcelere inat, Kanatlarımı acmak zamanıdır; Allaha ısmarladık kaldırımlar Giyenlar duşunsun dar elbiseyi, Olculu sozu, hesaplı adımı Ben kurtuldum kafeste kuş olmaktan; Saltanat surer gibi ucuyorum, Erik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
İstanbul Şiirleri İstanbul Şiirleri 2 Kıtalık İSTANBUL Evin icinde bir oda, odada İstanbul Odanın icinde bir ayna, aynada İstanbul Adam sigarasını yaktı, bir İstanbul dumanı Kadın cantasını actı, cantada İstanbul Cocuk bir olta atmıştı denize, gordum Cekmeğe başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
Umit Yaşar Oğuzcan Şiiri Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri umit yaşar oğuzcan'ın şiirleri Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri kısa Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri ayten Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri istanbul Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri 50 Yaş Şiiri Ne zaman baksam cevreme elli yıl sonra Hep aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Unlu Şairlerden İstanbul İle İlgili Şiirler İstanbul Şiirleri İstanbul'u Dinliyorum İstanbulu dinliyorum, gozlerim kapalı; Once hafiften bir ruzgar esiyor; Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar ağaclarda; Uzaklarda, cok uzaklarda Sucuların hic durmayan cıngırakları; İstanbulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Turk Buyukleriyle ilgili şiirler,Turk Buyukleri ile ilgili şiirler,Turk Buyukleri şiirleri Turk Buyukleri Gunu İle İlgili Şiir Fatih Sultan Mehmet Hana Gecmiş tarihimin şerefi, şanı Yuce Peygamberin dostu Fatihim! İslam ordusunun,sultanı, hanı… On dordunde serdi postu Fatihim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt