Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İsrailoğullarının bozgunculuğu hakkında ayetler

0
157

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Biz, Kitap'ta İsrailoğullarına: Sizler, yeryüzünde iki kere fesat çıkaracaksınız ve azgınlık derecesinde bir kibre kapılacaksınız, diye bildirdik
İsrâ : 4

Eğer iyilik ederseniz kendinize etmiş, musibet ederseniz tekrar kendinize etmiş olursunuz Bundan Böyle öteki cezalandırma zamanı gelince, yüzünüzü kara etsinler, daha önce girdikleri gibi yeniden Mescid'e (Süleyman Mâbedi'ne) girsinler ve ellerine geçirdikleri her şeyi tamamen yıkım etsinler (diye, başınıza tekrar düşmanlarınızı musallat kıldık)
İsrâ : 7 *

Similar threads

İsrailoğullarının bozgunculuğu hakkında ayetler Biz, Kitap'ta İsrailoğullarına: Sizler, yeryuzunde iki defa fesat cıkaracaksınız ve azgınlık derecesinde bir kibre kapılacaksınız, diye bildirdik İsra : 4 Eğer iyilik ederseniz kendinize etmiş, kotuluk ederseniz yine kendinize etmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
İsrailoğulları hakkında ayetler Ey İsrailoğulları! Size verdiğim nimetlerimi hatırlayın, bana verdiğiniz sözü yerine getirin ki, ben de size vâdettiklerimi vereyim Yalnızca benden korkun Bakara : 40 Bir Zamanlar biz, İsrailoğullarından: Yalnızca Allah'a kulluk edeceksiniz, başlıcababaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
İsrailoğulları İle İlgili Ayet Kur'anda geçen israil ile ilgili ayetler İsrailoğulları hakkında ayetler BAKARA SÛRESİ (40) Ey İsrailoğulları !6 Size verdiğim nimeti hatırlayın Bana verdiğiniz sözü yerine getirin oysa ben de size verdiğim sözü yerine getireyim Yalnız benden korkun BAKARA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Musa ( as ) hakkında ayetler Musa'ya kırk gece (vahyetmek üzere) laf vermiştik Daha Sonra haksızlık ederek buzağıyı (tanrı) edindiniz Bakara : 51 Dürüst yolu bulasınız diye Musa'ya Kitab'ı ve adalet ile bâtılı ayıran hükümleri verdik Bakara : 53 De ancak: Biz, Allah'a, bize indirilene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
İsrailoğulları hakkında ayetler Ey İsrailoğulları! Size verdiğim nimetlerimi hatırlayın, bana verdiğiniz sozu yerine getirin ki, ben de size vadettiklerimi vereyim Yalnızca benden korkun Bakara : 40 Vaktiyle biz, İsrailoğullarından: Yalnızca Allah'a kulluk edeceksiniz, anababaya, yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
858,556Konular
982,094Mesajlar
32,747Kullanıcılar
oguven018Son üye
Üst Alt