
İspanyol Tortillas Tanımı İçin Malzemeler
Tortillas ekmekleri için:
- 320 gram un
- 50 ml zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı tuz
- 150 ml ılık su
- 450 gram tavuk göğsü
- 1 er adet sarı, yeşil ve kırmızı biber
- 3 adet havuç
- Tuz, karabiber ve kırmızı toz biber
- 2 yemek zeytinyağı
- 2 adet soğan
- 2 adet domates
İspanyol Tortillas Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel tortillas ekmeklerini / kreplerini hazırlayalım.
- Una tüm materyalleri katıp en son olarak ılık su ile yoğuralım.
- Sonra tavada pişirelim. Tava için yağ gerekmez, biraz fırça ile sürseniz kâfi.
- İç harcı için: tavuk göğsünü küçük küçük keselim. Bir tencerede kavurmaya başlayalım.
- Diğer bir tavada, soğanları biberleri ve havuçları robottan geçirip, zeytinyağında soteleyelim.
- En son olarak domatesleri ve baharatları ek edelim.
- Et ve sotelenmiş zerzevatları birebir kaba alıp birleştirelim.
- Önceden pişirmiş olduğumuz ekmekleri, fırında işitip ve iç harcından koyarak yemeye başlayalım. Afiyet olsun….
İspanyol Tortillas Tanımı Fotoğraflı Yapılışı