Ispanaklı, Peynirli Omlet Tanımı İçin Gereçler
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 dilim erimeyen beyaz peynir (ben ekici beyaz peynir kullandım)
- 2 avuç kadar ıspanak sapı
- 3 yumurta
- Tuz
- Karabiber
- Taze nane
- Yoğurt
Ispanaklı, Peynirli Omlet Tanımı Yapılışı
- Zeytinyağını tavada kızdırın.
- Üzerine beyaz peynirleri ekleyin, güzelce kızartın.
- Ispanak saplarını ekleyerek yumuşayana kadar pişirin (ben buzlukta sakladığım ıspanak saplarını kullandım).
- Üç yumurtayı çırpın ıspanak ve peynirin üzerine ekleyin.
- Yumurta katılaşana kadar pişirin ve zıt çevirip başka tarafını da kızarana kadar pişirin.
- Yoğurda taze nane ekleyerek shake and take ile karıştırın.
- Ayran ile servis edin. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.