bilgisayarci
FD Üye
Ispanaklı Kahvaltılık Tanımı İçin Materyaller
- 1 kaç tutam ıspanak
- 1 su bardağı süt
- 1 adet yumurta
- 1 paket kabartma tozu
- 1.5 su bardağı un
- Tuz
Ispanaklı Kahvaltılık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Ben derin dondurucudan kullandım. Taze ıspanak kullanacak isek kesip güzelce yıkayalım.
- 1 kase alalım sütümüzü katıp, yumurtamızı kırdıktan sonra güzelce çırpalım. Akabinde ıspanaklarımız ekleyip, karıştıralım.
- Kabartma tozunu un tuzunu da ekleyip, güzelce karıştıralım. Çok akışkan olmaması gerekiyor ????
- Isıtıp yağladığımız krep tavasına harcımızı boşaltalım.
- Kısık ateşte önlü artlı pişirelim.
- Tavamızın her iki tarafını yağlamayı unutmayalım ????
- Ben tavanın kapağını kapatmadım. İstek eden kapatarak denetimli bir biçimde de pişirebilir????
- Harcamasın eşit pişmesi için tavamızı sağa sola gezdirerek pişirmemiz gerekir???? Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.