bilgisayarci
FD Üye
Ispanak Soslu Tavuk Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket kemiksiz but
- 1 adet soğan
- 1 adet kırmızı biber
- 500 gram ıspanak
- 1 paket sıvı krema
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı salça
- 150 gram rendelenmiş kaşar
Ispanak Soslu Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yemeğimizin üretimine öncelikle üst sosla başlıyoruz.
- Tavamıza doğranmış soğanımızı alıp biraz soteliyoruz.
- Üzerine kapya biberide ekleyip biraz daha soteliyoruz.
- Salçasını ve baharatlarınıda ek ediyoruz.
- Güzelce yıkanıp doğranmış ıspanaklarıda ekleyip biraz pişiriyoruz.
- En son kremayıda ekleyip kapatıyoruz altını.
- Tavuklarımızı kızgın yağsız tavada yalnızca mühürleme süreci yapıyoruz önlü gerili.
- Mühürlediğimiz tavukları uygun bir borcama alıyoruz ve üstüne hazırladığımız sosu döküyoruz.
- Fırında biraz pişiriyoruz.
- Bir mühlet sonra çıkarıp kaşarını da ekleyip biraz daha fırınlıyoruz.
Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun
Ispanak Soslu Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.