
Ispanak Salatası Tanımı İçin Gereçler
- 1 büyük demet ıspanak (Küçükse 2 demet)
- 1 su ayıklanmış nar
- 1 su bardağı iri kıyılmış ceviz
- 1 çay bardağı simit
- Tuz, limon suyu, nar eksisi
Ispanak Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Ispanaklar düzgünce yıkanıp süzülür doğranır, karıştırma kabına alınır.
- Simit diğer bi kaba konulur, üstüne sıcak su dökülür 10 dk bekletilir.
- Sonra karıştırma kabına alınır.
- Üstüne ayıklanmış nar ve iri kıyılmış ceviz konulur.
- Sonra damak tadınıza nazaran tuz limon suyu ve nar eksisi konulup karıştırılır.
- Servis tabağına alınır. Afiyetle yenilir.