
Ispanak Köftesi Tanımı İçin Malzemeler
- 200 gram ıspanak
- 1 su bardağı tam buğday unu (tercihe nazaran un değişebilir)
- 3 yemek kaşığı galeta unu
- 1 adet yumurta
- Peynir (ben süzme peynir kullandım lor peyniri ya da rastgele bir peydir de olur)
- Yarım çay bardağı süt
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı tuz
- Zeytinyağ (sıvı yağ)
Ispanak Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ispanaklar güzelce yıkanıp ince ince doğranır akabinde tüm materyaller karıştırılır.
- Un ölçüsü değişebilir denetimli olmakta yarar var.
- Köfte üzere biçim verip kızgın yağda alt üst pişirilir. Yapacaklara şimdiden afiyet olsun.
Ispanak Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı