Ispanak Graten Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg ıspanak
- 1 adet soğan
- 1 adet patates
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- Tuz
- Karabiber
- Sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- Tuz
- Karabiber
- Kaşar peyniri
Ispanak Graten Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ispanağı yıkayın ve doğrayın.
- İlk olarak tenceremize biraz sıvı yağ alıp evvel soğan ekleyip kavuruyoruz.
- Sonra patatesleri çok ince küp küp doğrayıp ekliyoruz .
- Salçamızı ekliyoruz kavuruyoruz.
- Yağladığımız borcama alıyoruz.
- Beşamel sosu yağımızı tencereye alıp unu kavurup üzerine sütü yavaşça açarak ekliyoruz ve hazırlıyoruz.
- Borcamdaki ıspanak harcımızın üzerine ekliyoruz .
- Son olarak rendelediğimiz kaşarlarıda ekledik mi 180 derece fırında kaşarlar kızarana kadar pişirelim.
Ispanak Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.