Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İsminizi Japonca Soyleyin

İsminizi Japonca Soyleyin
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Japonca bilmiyorum diye uzulmeyin Ben olayı Halettim

Japonca ismin nedir?
Aşağıda her harfin yanında japonca yazılışı da var
İsmini oluşturan harflerin yanındaki heceleri yaz,
Japonca ismini oğren

*A ka* B tu * C mi * D te * Eku * F lu *G ji* H ri *I ki
*J zu *K me *L ta *M rin *N to *Omo *P no *Q ke *Rshi
*S ari *Tchi *U do *V ru *Wmei *Xna *Y fu *Z zi

Ornek:
K me
A ka
R shi
L ta

KaRL mekashita

Sizinki nedir imagesisminizijaponcasoyleyin5ad76d32a9068gif

Similar threads

Japonca bilmiyorum diye üzülmeyin Ben olayı Halettim Japonca ismin nedir? Altında her harfin yanında japonca yazılışı da var İsmini oluşturan harflerin yanındaki heceleri yaz, Japonca ismini öğren *A ka* B tu * C mi * D te * Eku * F lu *G ji* H ri *I fakat *J zu *K me *L ta *M rin *N...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
japonca adınız japonca adınız A ka B tu C mi D te Eku F lu G ji H ri I ki J zu K me L ta M rin N to Omo P hayır Q ke Rshi S ari Tchi U do V ru Wmei Xna Y fu Z zi benim adım japonca mo zi ta ku rinjaponcaadiniz5c590191dbf85gifalt :hhh: Dp81 :hhh:  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
japonca ismin yazabiliyorsun muhtesem A ka * B tu * C mi * D te * Eku * F lu * G ji * H ri * I ancak * J zu * K me *L ta * M rin * N to * Omo * P no * Q ke * Rshi * S ari * Tchi * U do * V ru * Wmei * Xna * Y fu * Z zi  
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
JAPON ALFEBESINE GORE ISMIMIZZ * A ka * B tu * C mi * D te * E ku * F lu * G ji * H ri * I ki * J zu * K me * L ta * M rin * N to * O mo * P no * Q ke * R shi * S ari * T chi * U do * V ru * W mei * X...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
JAPON ALFEBESINE GORE ISMIMIZZ * A ka * B tu * C mi * D te * E ku * F lu * G ji * H ri * I fakat * J zu * K me * L ta * M rin * N to * O mo * P no * Q ke * R shi * S ari * T chi * U do * V ru * W mei * X na * Y fu * Z zi Lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,556Konular
982,094Mesajlar
32,747Kullanıcılar
oguven018Son üye
Üst Alt