Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İsmet Uçma Kimdir Hakkında Kısa Bilgi

İsmet Uçma Kimdir Hakkında Kısa Bilgi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İsmet Uçma

Türk ilahiyatçı, iktisatçı, siyaset bilimci ve yayıncıdır Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur Yüksek Lisansınıda bu üniversitede yapan Uçma, doktorasını da tamamlamıştır Öğretmenlik, editörlük gibi dağıtılmış alanlarda da çalışmış 2019 yılında Ak Parti ’nin İstanbul 1bölgeden milletvekili adayı olmuştur

YAŞAMSAL
1955 yılında Ordu ’nun Fatsa ilçesinde doğan Uçma, eğitim hayatını tamamladıktan sonra özel okulda öğretmenlik yaparak çalışma hayatına başlamıştır 1983 yılında yayıncılık hayatına adım atmış, editör olarak çalışmıştır Göze Çarpan Yayınları ve Büyük Kasaba Yayınlarının kurucu olan İsmet Uçma, 19941997 yılları aralarında İstanbul İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilmiştirAk Parti ’nin kurucu üyelerindendir Birleşik Dağılım, Basın Yayınlama Birliği, Türkiye Yazarlar Birliği, NEŞKO, İTO Basın Yayın Komisyonu, ÜSEV gibi dağıtılmış kuruluşlarda öbür görevler edinmiştir1991 yılında Türkiye Yazarlar Birliğinin ‘Yılın Yayıncısı ’ ödülünü almış olan Uçma, evli ve altı çocuk babasıdır bununla beraber Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyeliği de yapmış olan İsmet Uçma, kadına karşın şiddetin sebeplerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi nedeniyle kurulan meclis araştırması komisyonu üyesidir *

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt