Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

işlemcim çok yavaşladı

işlemcim çok yavaşladı
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar işlemciden diye düşünüyorum fakat sizinde fikrinizi alıyım ve ne yapabilirim sizden bilği almak istedim
Problem şu bilğisayarı açtığımda bilğisayarım özellikler yapıyorum kım saati ve ok çıkıyor bir süre sonra kayboluyor başka işlemleri tıklıyorum aynı şekilde oluyor ctrl+alt+del yapıyorum yine yanısı oluyor sonra yaptığım bu işelmler belli bir zaman geçtikten sonra açılıyorlar hepsi aynı anda formatta attım geçmedi donanımsal bir sorun oldugunu düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Similar threads

32 Bit ve 64 Bit Nedir? Kullanıcılar, özellikle bilgisayarlarına bir program kurmaya çalıştıklarında x64 ve x86 seçenekleriyle karşılaşıyorlar. Bu seçeneklerde x86, 32 Bit komut setini temsil ederken x64 ise 64 Bit komut setini temsil ediyor. Peki bu komut setleri nedir, ne işe yararlar? Çoğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
429
Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
824
Donanıma yakından ilgi duyanlar “undervolt (düşük voltaj)” sözünü kesinlikle duymuştur. Undervolt ya da undervolting, aynı performans düzeyini korurken GPU’nuzun çalışma voltajını düşürdüğümüz bir süreç. Şimdi undervolt, yani voltaj düşürme süreciyle ilgili kıymetli ayrıntılara değineceğiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
'angelına jolıe hoş değil' angelina jolie ye benzeyenler angelina jolie benzeyenler Bu dek zamandır ünlülerin içlerinden bozulmıyan aslını kaybetmiyen tek kişi beyazıt öztürk tek geçerim, programınıda sabırsızlıkla bekliyordum şükür başladı işte beyaz hakkında merak ettikleriniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
2011 yılında hayatımıza giren Twitch, ilk olarak daha çok oyuncuların tercih ettiği bir yayın platformuydu. Fakat platform, daha sonrasında oyun kategorisinin yanında sohbet, müzik gibi konularda da ilerleme kaydetti. Tabii bunda yayıncıların etkisi çok büyük. Çünkü ilk aşamada oynadıkları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt