Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşlemci soğutucu önerileri

İşlemci soğutucu önerileri
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Amd fx 8320 işlemciyi yeni kullanmaya başladım fakat stok fanı bilgisayarın yanında oturulmayacak derecede ses çıkartıyor 5+1 sistemde müzik dinlerken bile sesi geliyor Ben bir iki tane buldum fakat hangi marka iyidir bilemedimAyriyetten şuan cpu overclock yaparak kullanıyorum yaklaşık olarak 42 ghz bütçek max 150 tl dir Şimdiden teşekkür ederim

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

arkadaşlar kullandığım laptop Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınızbu soğutucu almayı düşünüyorum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız sizce bu soğutucuyu alıyımı yada maksimum 55 tl ye kadar başka soğutucumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaşlar kullandığım laptop Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınızbu soğutucu almayı düşünüyorum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız sizce bu soğutucuyu alıyımı yada maksimum 55 tl ye kadar başka soğutucumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Gigabyte GAMA78GMS2H anakartım var şuan AMD 64 X2 4600+ işlemci kullanıyorum İşlemcimi yükseltme ( AMD PHENOM II X4 940 QUADCORE 30GHz (SOKET 940) AM2+ BLACK EDTION ) kararı aldım Phenom serisi düşünüyorum Aradığım işlemciyi buldum yanlızAnakartın Websitesinde İşlemci destek listesine girdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arakdaşlar bir kaç gün önce akasa viper fan ve akasa venom 775 skt Cpu soğutucusu aldım anakartımın üzerinde 3 adet fan çıkışı var Bunlardan ikisi 3 pin biri yanı işlemci fanı 4 pin ve ben yeni aldığım fanı düşük devirde kullanamak istiyorum yüksek devirde perfornmas çok çok iyi ama sessizlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt