Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İslamla ilgili Araba arkası yazıları

İslamla ilgili Araba arkası yazıları
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İslami kamyon arkası yazıları

imagesislamlailgiliarabaarkasiyazilari5ad998b4767ed

*bir sana birde teheccud sonrası uykuya hastayım

*selvi boylum al turbanlım

*kur'an rabbimden inen guneş, ben yollarda cilekeş

*sen sus, amellerin konuşsun

*nafileyle gecme beni, kazalarla mahcup ederim seni

*kara yollarında değil kabe yollarında oleyim

*nazar etme nolur, maşallah de senin de olur

*o şimdi hacı

*bir kavanoz recel, acele et namaz gecer

*tek rakibim; nefsim

* hocam sağolsun

*camide yer yoksa imamım, farketmez ben dışarda da kılarım

*gozlerin guzel ama tefekkur etmeyi bilmiyor

*kılana can feda, kılmayana biraz dua

*kur'an Allah'ın nuru gel mubarek sende oku

imagesislamlailgiliarabaarkasiyazilari5ad998b58533e

Similar threads

Cok Komik Kısa Kamyon Arkası Yazıları Bir kavanoz recel bunlarda gecer Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım Bizi kimse cekemedi halatlar koptu Dunyayla nişanlı, olumle sozluyum Duzde gecme beni, yokuşta mahcup ederim seni Eğer bu yazıyı okuyabiliyorsan, cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Araba arkası yazıları 2019 Her sene gördüğümüz 2019 araba arkası yazılarını ( ama her sene dediğimiz için tüm yıllar anlamında ) Derhal sizlerle paylaşmak istiyoruz Gördüğünüz ve bildiğiniz araba arkası yazıları var ise bizlerle paylaşmak için konumuzun altından paylaşım yapabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
akademisyenin araba arkası yazıları AKEDEMİSYENİN OTOMOBIL ARKASI YAZILARI Arattırma görevlim Göstergebilimin ustasıyım gözlerinin hastasıyım Yüksek lisanslım Entelim fakat para bende Tek rakibim james joyce Entelsem günahım ne Varoluşcum İrdeleme beni, irdelerim seni Çenemdeki piercing...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Allah korusun Akıllı ol evlat! Alem bana ben sana hasta Algıda seciciysem gunahım ne? Alırsın Chevrolet, yuvarlanırsın şarampole Alırsın ford,olursun lord Alırsın ford,olursun mord Alırsın Skoda, kalırsın yolda Anılar da anlamsız Ankete gerek yok eskiler daha iyi Askerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt