Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

islamiyetin egitim ve ögretime verdigi önemle ilgili ayet ve hadis lazım

Hoş geldin! darkman4747 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
islamiyetin egitim ve ögretime verdigi önemle ilgili ayet ve hadis lazım
0
159

Similar threads

islamiyetin egitim ve ogretime verdigi onemle ilgili ayet ve hadis lazım yardımcı olacak arkadaslara simdiden tşk ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Adn Cenneti Hakkında Ayet ve Hadis Yedi kat göklerin üzerinde yaratılan sekiz Cennetten derece bakımından en yüksek olanı Allahü teâlâ Kur'ânı kerîmde meâlen buyurdu ki: İmân ehli, altın bilezikler ve inci ile süslenecekleri Adn ismindeki Cennetlere girerler (Fâtır sûresi: 33) Allahü teâlâ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Sorumlulukla ilgili hadisler Yükümlülük hakkında hadis (Ey Muhamed)! Mü'min kadınlara da söyle! Gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler iffetlerini korusunlardiye başlayıp kadınlara örtünmeyi emreden ayeti (Nur 31) daha sonra gelen şu ayet neshetti ve istisna getirdi: Evlenme ümidi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
Bir ayet bir hadis ve bir dua bir ayet bir hadis ayet hadis dua birlik ve birliktelik ile ilgili ayetler hikaye Bir Ayet Her canlı ölümü tadacaktır Ve ancak kıyamet günü yaptıklarınızın karşılığı size tastamam verilecektir Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konursa o, fiilen kurtuluşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Temizleme ile ilgili ayet hadis ve atasözleri Temizleme Hakkında Ayetler Şübhe yok ama, Allah, tevbe edenleri de, (fiziksel mânevi kirlerden) temizlenenleri de sever(Bakara suresi 222) (Bu abdest ve teyemmüm emriyle) Allah sizin için zorluk dilemez, fakat sizi tertemiz etmek ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
355
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt