Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İSLÂM Soyut bir inanç değil Somut bir Hayat biçimidir

İSLÂM Soyut bir inanç değil Somut bir Hayat biçimidir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İSLÂM, soyut bir inanç sistemi değildir
Müslüman olanın, hayatının tümünü kuşatan somut bir yaşama biçimidir

Mümin, ALLAH'A iman eden, ALLAH'A güvenen, kendini güvende hisseden ve çevresine güven veren kimsedir

?

İnanmak başka,
İnanmış gibi yapmak başka

Andolsun bu beldeye Ki sen bu beldede oturmaktasın Ve and olsun baba ve çocuğuna Biz insanı gerçekten bir sıkıntı içinde yarattık
İnsan, kendisine karşı kimse güç yetiremez mi sanıyor? Ben, yığın yığın mal yok ettim diyor Kendisini bir gören olmadı mı sanıyor?
Biz ona iki göz vermedik mi? Bir dil ve iki dudak? Ona iki yolu gösterdik Fakat o, o sarp yokuşa göğüs veremedi
Bildin mi sen, o sarp yokuş nedir? Köle azat etmek, Veya salgın bir kıtlık gününde yemek yedirmektir
Yakınlığı olan bir yetime, Veya hiçbir şeyi olmayan yoksula Sonra da iman edip de sabrı tavsiye eden ve merhamet tavsiye edenlerden olmaktır
İşte bunlar, amel defterleri sağlarından verilenlerdir
Âyetlerimizi tanımayanlar ise, onlardır işte amel defterleri sollarından verilenler
Onların üzerlerine bir ateş bastırılıp kapıları kapanacaktır
Beled Suresi

Hani işe girerken, diplomanın aslını isterler ya kişiden, işte öyle gerçek iman istenecek, hesap günü her inandım diyenden!?
?

858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt