bilgisayarci
FD Üye

Islak Kek Tanımı İçin Materyaller
Keki için:
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 4 yemek kaşığı kakao
- 1,5 su bardağı un
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığından az tuz
Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve şekeri çırpın .
- Üzerine başka gereçleri ek edin ve çırpmaya devam edin.
- Yağlanmış tepsiye dökün ve 180 derecede evvelden ısıtılmış fırında pişirelim.
- Kekiniz olduktan sonra fırından çıkarıp sıcağının geçmesini bekleyin.
- Tencereye sos için materyalleri alalım.
- Kaynadıktan üç dört dakika sonra ocaktan alalım ve sıcağı geçtikten sonra kekin üzerine dökün.
Islak Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı