Islak Browni Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 adet yumurta
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 3 yemek kaşığı dolusu kakao
- 125 gram margarin
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- 1.5 su bardağı su
- 3 damla limon
- Antep fıstığı tozu
- Hindistan cevizi
Islak Browni Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Şerbetimizi yapıyoruz evvel. Şeker su limon kaynatıyoruz 10 dakika şerbet ılık olacak.
- Oda ısısında margarin, sıvı yağ, yumurta, pudra şekeri ,kakao, vanilya, kabartma tozu güzelce birbirine yedirelim.
- Unumuzu 2 su bardağı ek edelim ele yapışmayacak kıvamda yoğuralım.
- Yuvarlak biçim verelim.
- Önceden ısıtılmış alt üst ayarda 15 dk pişirelim.
- Ilıyan şerbete ılıyan kurabiyeleri 15 saniye bekletip çıkaralım.
- Servis tabağına alalım.
- Üzerine hindistan cevizi ya da antep fıstığı tozu ile süsleyelim kusursuz ağızda dağılan ıslak browni tanımımı herkese öneririm afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.