Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İskender

İskender
0
79

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
iskender-1.jpg

İskender Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo yaprak keselmiş yumuşak et
  • 4 kaşık tereyağı
  • 1 çorba kaşığı karabiber
  • Biraz tuz
Sosu için;
  • 2 kaşık tereyağı
  • 1 kaşık salça
  • Yarım kase konserve domates(zamanıysa 3 adet domates)
  • 1 kaşık karabiber
  • Biraz tuz
Üzerine ;
  • 3 kaşık tereyağı

İskender Tanımı Yapılışı

  1. Kızgın tereyağına etleri atıp uygunca kızarana kadar pişiriyoruz.
  2. Ekmekleri kare kesip fırında 3-4 dakika kızartıp etleri döküyoruz.
  3. Hazırladığımız sosları üzerine döküp tereyağını da ekliyoruz .
  4. İsteğe bağlı biber ve domates közleyip servis edebiliriz. Afiyet olsun☺️.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt