İskender Tanımı İçin Gereçler
- 1 kilo yaprak keselmiş yumuşak et
- 4 kaşık tereyağı
- 1 çorba kaşığı karabiber
- Biraz tuz
- 2 kaşık tereyağı
- 1 kaşık salça
- Yarım kase konserve domates(zamanıysa 3 adet domates)
- 1 kaşık karabiber
- Biraz tuz
- 3 kaşık tereyağı
İskender Tanımı Yapılışı
- Kızgın tereyağına etleri atıp uygunca kızarana kadar pişiriyoruz.
- Ekmekleri kare kesip fırında 3-4 dakika kızartıp etleri döküyoruz.
- Hazırladığımız sosları üzerine döküp tereyağını da ekliyoruz .
- İsteğe bağlı biber ve domates közleyip servis edebiliriz. Afiyet olsun
.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.