Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşkembe Çorbası

İşkembe Çorbası
0
46

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

İşkembe Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

• 1 kg dana işkembe (ben kasaptan hazır aldım)
Terbiye için;
  • Yarım limon suyu
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı un
  • Tuz
Servis için;
  • 5-6 diş ezilmiş sarımsak
  • Pul biber
  • Sirke

İşkembe Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle doğranmış hazır aldığım işkembeyi yarım saat sirkeli suda beklettim. Yıkadım süzgeçten geçirdim.
  2. Düdüklü tencereye aldım üzerine geçene kadar bir buçuk lt su ekledim. 1 saat pişirdim ♨️♨️♨️.
  3. Bir kâsede yarım limon suyu, yumurta sarısı ve unu bir bardak su ile açtım pişmiş olan işkembenin suyundan bir kepçe ek ederek tencereye yavaş yavaş ekledim.
  4. Bu ortada ocak kısıkta çorba kaynar vaziyette tuzunu da ek ettikten sonra servis tabağına aldım.
  5. Sarımsak, sirke ve pul biber eşliğinde servise sundum????️
İşkembe Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

İşkembe Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1 kilo yeterli temizlenmiş işkembe7 diş sarımsakYarım çay bardağı sirke1,5 litre su2 yemek kaşığı unSıvı yağ Terbiyesi için: 1 yemek kaşığı un1 yumurta sarısı2 yemek kaşığı yoğurtYarım limonun suyu Servis için TereyağToz biber İşkembe Çorbası Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
İşkembe Çorbası Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo işkembe Terbiyesi için 1 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı yoğurt1 yumurta sarısı1 yemek kaşığı limonsuyu İşkembe Çorbası Tanımı Yapılışı Hazır temizlenmiş işkembeyi uygunca yıkayıp küp küp keselim. Düdüklü tencereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
İşkembe Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 500 gram dana işkembe2 tane defne yaprağı1 orta uzunluk soğanYarım limon3 dolu yemek kaşığı yoğurtYarım limon suyu3 yemek kaşığı un1 tane yumurtaGöz kararı tuz Servis yaparken koymak için; 3 diş sarımsak rendesi3 yemek kaşığı sirkeYarım limon suyuSıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
İçinizi Isıtacak Enfes Terbiyeli (İşkembe Çorbası) Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo işkembe1 litreye yakın su Terbiyesi için 1 adet yumurta2 yemek kaşığı un3 yemek kaşığı yoğurt1 yemek kaşığı sirke1 tatlı kaşığı tuz3 diş sarımsakYarım limon Üzerine sos için 1 çay bardağından biraz eksik sıvı yağ1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Nefis İşkembe Çorbası Tanımı İçin Materyaller 500 gram işkembe1 litreye yakın su Terbiyesi için; 1 yumurta2 yemek kaşığı un3 yemek kaşığı yoğurt4 diş sarımsak1 tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı sirkeYarım limon Sos için; 1 çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber Nefis İşkembe Çorbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt