Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Işin bitince beni sever misin anne?

"Işin bitince beni sever misin anne?
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cok duygulandim sizlerle Paylasmak istedimimagesisinbitincebenisevermisinanne5b06aba19b837png

Kapıdan iceri girer girmez neşeyle bağırdı:

Anne biliyor musun bugun yuvada ne oldu?

Gormuyor musun? Telefonla konuşuyorum

Hic kimsenin sevdiği şey birbirine benzemiyordu Annesi telefonu, babası arabayı seviyordu Herşey erteleniyordu telefon ve araba soz konusu olduğunda

Bir de eve misafir gelecek oldu mu kendisine hic yer kalmıyordu Nerelere gitsindi?

Annesi kapattı telefonu Mutfaktan tencere kaşık sesleri geliyordu Koşarak yanına gitti

Sana yardım edeyim mi?dedi en sevimli halini takınarak

Annesi manalı manalı baktı

Hayırdır Bir yaramazlık filan Bak bir de seninle uğraşmayayım Cok yorgunum zaten

Yorgunluk nasıl bir şeydi Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşca elinden alır

Nasıl yorulmuş yavrucak Uykunun gul kokulu kolları sarsın senidiyerek alnına bir opucuk konduruverirdi

Yorgunluk gul kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, ne diye annesi kendisiyle boyle kızgın kızgın konuşuyordu

Anneciğim yorulduğun zaman gul kokulu uykulara dalarsın Anneannem oyle soyluyor

Uykuya dalayım da gul kokuları kusur kalsın Yorgunluktan oluyorum

Bu kelimeden nefret ediyordu Yorgunum Yorgun olduğumdan Boyle yorgun yorgunken

Anneciğim sen yorulma diye

Yemekte konuşuruz cocuğum Bankada işler yetişmedi Baban gelene kadar bunları bitirmem lazım Hadi sen oyna biraz

Hani siz yoruluyorsunuz ya

Eeee

Ben de oynamaktan yoruluyorum

Ne yapayım?

Bilmem

Yapılmaması gerekenleri biliyordu da buyukler, yapılması gerekenleri hic bilmiyorlardı

Işıklar sondu birden

Annesi ofkeyle soylenmeye başladı

Mum da yokdiye diye karıştırdı dolapları el yordamı

Cocuk sırtustu yatıp, anneannesinin koyunu duşundu Gaz lambasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını Deli tavşanın duvardaki aksini getirdi gozlerinin onune Anneannesi gibi iki elini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak tavşan kafası yaptı

bak deli tavşandiyerek parmaklarını oynattı

Yoldan gecen arabaların farları duvardaki tavşana yol actı Tavşan alabildiğine hur dolaştı sağda solda Otlarla kuşlarla konuştu Sonra yorgun duştu Duvardaki goruntu o minik avucların acılmasıyla kayboldu Kolu yavaşca kanepeden aşağı sarktı

Neden sonra ışıklar geldi Kadın cocuğun hic konuşmadığını akıl etti birden

Kanepeye koştu Kucucuk dizlerini karnına doğru cekerek uykuya dalmıştı

Masanın ustundeki dosyalara baktı iğrenerek Dindirilmez bir pişmanlık doldurdu icini

Uyandırmaktan korka korka kucuk alnına bir opucuk kondurdu

Cocuk sanki bu opucuğu bekliyormuşcasına

Işin bitince beni sever misin anne?dedi

Kadın, sevilmek icin randevu alan cocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt