Türkiye’nin önde gelen kripto para alım-satım platformlarından Bitci.com, golf tutkunlarını Bodrum’da buluşturan çok değerli bir tertibe konut sahipliği yaptı.
Çağdaş Holding ve Swissôtel Resort Bodrum Beach’in takviyeleriyle Bodrum Golf Kulübü’nde düzenlenen Bitci.com Bodrum Golf Cup’a, ortalarında OPET İdare Heyeti Kurucu Lideri Fikret Öztürk ve Limak Holding İdare Konseyi Lideri Nihat Özdemir’in de ortalarında bulunduğu yaklaşık 100 iş insanı ve sportmen katıldı.
İki gün süren tertibinin son gününde, dereceye giren atletlere mükafatları Çağdaş Holding İdare Konseyi Lider Yardımcısı ve Bitci.com Kurucusu Burak Çağdaş Çağlar, Çağdaş Holding İcra Konseyi Üyesi Dağlarca Çağlar, Çağdaş Holding İdare Heyeti Üyesi Serkan Yılmaz, Bitci.com Genel Müdürü Onur Altan Tan ile OPET İdare Konseyi Kurucu Lideri ve Bodrum Golf Kulübü İdare Heyeti Lideri Fikret Öztürk tarafından takdim edilirken, kelam konusu turnuva ödül sistemiyle de tarihe geçti.
Bitci.com Bodrum Golf Cup kapsamında, büyük mükafatlar kripto para cinsinden dağıtılırken, böylelikle Türkiye’de birinci kere bir golf turnuvasının mükafatı kripto para ile verilmiş oldu.
Erkekler ve bayanlarda toplam 5 farklı kategoride, Bitci.com’un kendi koini olan CHFT’den toplam 1.500 adet dağıtılırken, gross kategorisinin şampiyonu da ayrıyeten 300 CHFT’lik mükafata hak kazandı. Böylelikle turnuvada dereceye girenler yan mükafatlar dışında toplam 1.800 CHFT’nin sahibi oldu.
Ödül kazanan sportmenler, sahip oldukları CHFT’lerle ilgili tüm alım satım süreçlerini Bitci.com üzerinden yapabilecek.
Öte yandan turnuvada dereceye giren ve özel ödüllere hak kazanan kimi sportmenler, Samsung’dan ikram çekleri ve Kebap Guru’dan yemek ödüllerinin de sahibi oldu.