Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iş başvurusu için cv örneği

iş başvurusu için cv örneği
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
meslek başvurusu cv örneği,
fotoğraflı cv örneği,
meslek kullanım cv örnekleri

Özgeçmişinizi yazarken bulunması gerekenler

Ad, Soyad,
Doğum tarihi, yeri,
Adres,
Irtibat Bilgileri
Eğitim Durumu,
Yabancı Dil(ler),
Meslek Tecrübeleri,
Hobiler ve Iş Hayatı Dışındaki Faaliyetler,
Iş ve Kariyer Hedefleri,
Bireysel Bilgiler

*

Similar threads

meslek başvurusu için cv hazırlama Hazır cv örneği cv örneği meslek başvurusu için özgeçmiş örneği Özgeçmişinizi yazarken bulunması gereken başlıklar: Ad, Soyad, Doğum tarihi, yeri, Adres, Iletişim Bilgileri Eğitim Durumu, Yabancı Dil(ler), Meslek Tecrübeleri, Hobiler ve Iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
iş başvurusu cv orneği, fotoğraflı cv orneği, iş başvuru cv ornekleri imagesisbasvurusuicincvornegi5ad7dfbd1ceeb Ozgecmişinizi yazarken bulunması gerekenler Ad, Soyad, Doğum tarihi, yeri, Adres, İletişim Bilgileri Eğitim Durumu, Yabancı Dil(ler), İş Tecrubeleri, Hobiler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
iş başvurusu icin cv hazırlama Hazır cv orneği cv orneği iş başvurusu icin ozgecmiş orneği imagesisbasvurusuicincvornekleri5ad7e0224f61a Ozgecmişinizi yazarken bulunması gereken başlıklar: Ad, Soyad, Doğum tarihi, yeri, Adres, İletişim Bilgileri Eğitim Durumu, Yabancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Basit Cv Örneği Cv Nasıl Hazırlanır ? BIREYSEL BİLGİLER Isim : Soyad : Uyruğu : TC Doğum Yeri : Doğum Tarihi : Askerlik Durumu : Uygar Durum : Bekar EĞİTİM DURUMU 19961999 : : IŞ TERÇÜBELERİ Adana otel Seyhan : Extra comi 1998 – 2001 Adana hiltonsa :Extra comi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Cv ya da özgeçmiş genelde kurumsal firmaların insan kaynakları departmanlarının iş için açık pozisyonlarda işe alınacak elemanları atamak için mülâkat öncesinde zihin sahibi yapabilmek namına istedikleri dokümanlardır Bu yazımızda cv hazırlama teknikleri ve bir cv ’de yer alması gereken bölümler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt