iltasyazilim
FD Üye
İrmikli Toplar Tarifi İçin Malzemeler
*3 su bardağı süt
*7 yemek kaşığı tozşeker
*7 yemek kaşığı irmik
*1 paket sade kremsanti
*Ortasına batirmak için küçük lokum
İrmikli Toplar Tarifi Yapılışı Sütümüzü, irmiği, şekeri tencereye alalım kaynamaya başlayınca altını kısıp muhallebi kıvamını alıncaya kadar bekleyelim Daha sonra altını kapatıp soğutmaya bırakalım soğuduktan sonra kremsantiyi ekleyip iyice yedirelim Elimizin altında bi kap soğuk su bulunduralım elimizi ıslatıp irmikleri yuvarlayıp hindistan cevizine buluyalım isteğe göre kakaoyada buluyabiliriz ortalarına küçük lokumlardan yerleştirdim ben
*3 su bardağı süt
*7 yemek kaşığı tozşeker
*7 yemek kaşığı irmik
*1 paket sade kremsanti
*Ortasına batirmak için küçük lokum
İrmikli Toplar Tarifi Yapılışı Sütümüzü, irmiği, şekeri tencereye alalım kaynamaya başlayınca altını kısıp muhallebi kıvamını alıncaya kadar bekleyelim Daha sonra altını kapatıp soğutmaya bırakalım soğuduktan sonra kremsantiyi ekleyip iyice yedirelim Elimizin altında bi kap soğuk su bulunduralım elimizi ıslatıp irmikleri yuvarlayıp hindistan cevizine buluyalım isteğe göre kakaoyada buluyabiliriz ortalarına küçük lokumlardan yerleştirdim ben
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.