Irmak ÜnalKâinat Ünal Cephesinden Uzlaştırma Sinyalleri ! dere ünal evren ünal dere ünal haberleri cihan ünal kızı cihan ünal haberleri 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Uzun süredir kırgın olan Irmak Ünal Âlem Ünal barıştırma sinyalleri verdi meleklerirmakunalcihanunalcephesindenbarismasinyalleri5c4e7234edb43alt Babakız , et tırnaktan ayrılır mı hiç ? Bildiğiniz üzere Kâinat Ünal kızı Irmak Ünal doğum yaptı ve Kayla adında bir kızı oldu Ancak dedesi Kâinat Ünal hemen şimdi Kayla bebeği görmedi ama bu gidişle umarız görecekirmakunalcihanunalcephesindenbarismasinyalleri5c4e7234edb43alt Haberin detayları şöyle melekler 1548644912 1548644912 irmakunalcihanunalcephesindenbarismasinyalleri5c4e7235561c6irmakunalcihanunalcephesindenbarismasinyalleri5c4e7235561c6 irmakunalcihanunalcephesindenbarismasinyalleri5c4e7235561c6 Sanatkâr tiyatrocu Âlem Ünal, 4 yıldır konuşmadığı kızı Irmak Ünal ile barışacağının sinyallerini verdi Irmak Ünal işadamı Emre Karabacak ile yaptığı evlilikten dünyaya getirdiği kızı Kayla bebeği, babasının görmeye gelmemesi ile ilgili olarak “Dedesi demin görmedi Lakin inşallah en kısa zamanda bir araya geliriz diye konuşarak bundan böyle barışmak istediğini dile getirdi Evren Ünal ise kızının bu çağrısına “Benim kimseye kinim olamaz, sevmiyorum kin tutmayı Ben Yunus Emre okuyorum Yunus’un çok sevdiğim bir sözü var ‘Ben gelmedim dava için, benim işim sevgi için’ Hayatta kimseye kinim, kızgınlığım yok diye yanıt verdiuçankuş
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.