Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Irakın Bayrağı

Irakın Bayrağı
0
158

Similar threads

ırak'ın başkenti, ırak'ın başkenti neresidir, ırak başkenti, ırak başkenti neresidir Irakın başkenti Bağdad tır
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
ırak sancak, ırak bayrağı, ırak'ın bayrağı Irakın Bayrağı *
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
ırak'ın yonetim şekli, ırak'ın yonetim şekli nedir, ırak'ın yonetim bicimi, ırak yonetimi, ırak yonetim şekli Irakın Yonetim Şekli; Irak'ta tek partili bir siyasi sistem hakimdir 22 Eylul 1968'den buyana yururlukte olan anayasa devletin en ust yoneticisi olan devlet baskanina oldukca genis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Irak Bayrağı Irak Ulke Bayrağı Gorseli Irak bayrağı; Yemen, Mısır, Sudan, Suriye, Urdun, BAE bayraklarında olduğu gibi Geleneksel PanArabizm renklerinden oluşmaktadır Kırmızı renk hanedanlığı, siyah renk Abbasileri ve Araplığı simgelemektedir 'Allahu Ekber' yazısı bayrağın ortasına beyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
ırak ın bitki ortusu, ırak bitki ortusu, ırak ın bitki ortusu nasıldır Irakın Bitki Ortusu; Irak bitki ortusu bakımından da iklime bağlı olarak bolgelere gore dağişiklik gosterir Dağlık bolge, yamaclarda cam, meşe, fıstık ağacları, daha yukarılarda diken ve calılıklarla kaplanmıştırSuriye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,536Konular
981,818Mesajlar
32,310Kullanıcılar
sahan319Son üye
Üst Alt