İntikamDizisine Karşılık Istek Oyunları Bu konu; intikam dizisine karşılık arzu oyunları dizisi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Kanal D 'nin gösterişli dizisi İntikam Beren Saat 'in başrol oyunculuğunda 3 Ocak perşembe başlıyacak Kanallar arası rekabet te hudut tanımıyor ve reytingleri hesaplayan Star Tv çok ünlü bir yabancı filmi o gece İntikam ın karşısına sürecek Bu film benzer adlı romandan uyarlanma ve 2019 yılının en çok ses getiren sinema filmlerinden biri : Arzu Oyunları(Thu Hunger Games) Benim de geçen yıllarda serisini okuduğum Arzu Oyunlarıfantastik ve serüven filmlerinden hoşlananlar için ideal Filmini izlemedim fakat Suzanne Collins 'in yazdığı ve art arda olan romanı soluksuz okudum diyebilirim Hemen gelelim filme ve konusuna 1548629522 1548629522 intikamdizisinekarsilikaclikoyunlari5c4e361678b05intikamdizisinekarsilikaclikoyunlari5c4e361678b05 intikamdizisinekarsilikaclikoyunlari5c4e361678b05 Başrollerini son dönemin parlayan yıldızlarından Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson'ın paylaştığı, Suzanne Collins'in aynı adlı romanından Gary Ross göre beyazperdeye aktarılan film, televizyonlardan yayınlanan bir vefat kalım savaşının hikayesini anlatıyor Yakın bir gelecekte Panem isimli bir ülkede, her sene 12 eyalatten seçilen 24 yarışan rakiplerini elemek ve hayatta kalma mücadelesi vermektedir