Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

intelden amd ye nasıl geçilir?

intelden amd ye nasıl geçilir?
0
186

Similar threads

laptopta 2ekran kartı var inteli görüyor amd nasuk geçecem hep ati olsun ati radeon 6470m ccc de araştırdım bulamadım yardı mm
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
laptopta 2ekran kartı var inteli görüyor amd nasuk geçecem hep ati olsun ati radeon 6470m ccc de araştırdım bulamadım yardı mm
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Arkadaşlar bu cihaz nasıl? İşlemci AMD Turion64 18GHz Bellek 512 MB Bellek Türü DDR Harddisk 80 GB Optik Sürücü DVD+RW Disket Sürücü yok Ekran Boyutu 154 inç Ekran Kartı 128MB ATI Mobility Radeon X700 Modem 56K V92...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
arkadaşlar merhaba ATI Mobility Radeon HD 4650 ekran kartım var amd vision engine control center programını kullanmak istiyorum araştırdım ama hiç bir yerde bulamadım bu programı nerden bulabilirim?
Cevaplar
0
Görüntüleme
290
arkadaşlar merhaba ATI Mobility Radeon HD 4650 ekran kartım var amd vision engine control center programını kullanmak istiyorum araştırdım ama hiç bir yerde bulamadım bu programı nerden bulabilirim?
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt