Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

inşirah suresinin fazileti

Hoş geldin! nexova tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
inşirah suresinin fazileti
0
332

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
inşirah suresi fazileti
inşirah fazileti

inşirah suresi ve fazileti hakkında Hz Muhammed (sav) Efendimiz;

Elem neşrah leke'yi okuyan kimse,bana gelipte sıkıntımı alan gibidir diye buyurmuşlardırHer kim inşirah suresi elemneşrahleke suresini beş zaman namazlardan sonra okumaya devam ederse,Allah (cc) işlerinde ona rahat verir ve rızkını çoğaltırAyrıca sıkıntısını giderir ve ummadığı yerden rızıklandırır
elemneşrahleke fazileti
inşirah suresini her gün duha vaktinde ikiyüzer kere okuyan kimse bazı esrarı ilahiyyeye de vakıf olur *

Similar threads

inşirah Elemneşrahleke suresinin fazileti, inşirah elemneşrahleke fazileti inşirah suresinin faziletleri Elemneşrahleke suresi hakkında Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur; Izdırap neşrah leke'yi okuyan kimse,bana gelip te sıkıntımı alan gibidirbuyurmuşlardır Elemneşrahleke suresinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
inşirah suresi fazileti inşirah fazileti inşirah suresi ve fazileti hakkında Hz Muhammed (sav) Efendimiz; Elem neşrah leke'yi okuyan kimse,bana gelipte sıkıntımı alan gibidir diye buyurmuşlardırHer kim inşirah suresi elemneşrahleke suresini beş vakit namazlardan sonra okumaya devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
İnşirah Suresi Fazileti İnşirah süresi çok değerli bir süredir kimki maneviyatında ileri gitmek istiyorsa bu süreyi günde 70 kez mutlaka okusun Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, kıymetli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş kere bu sûreyi okumağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
inşirah Elemneşrahleke suresinin fazileti, inşirah elemneşrahleke fazileti inşirah suresinin faziletleri Elemneşrahleke suresi hakkında Peygamber Efendimiz şoyle buyurmuştur; Elem neşrah leke'yi okuyan kimse,bana gelip te sıkıntımı alan gibidirbuyurmuşlardır Elemneşrahleke suresinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
inşirah suresi ne vakit okunur inşirah suresi elemneşrahleke ne zaman okunur İnşirah Suresi farz namazlarının arkasında 35 ya da 7 defa okunurKişi yembellikten, kederden kurtulur,rızkı artar Sıkıntıdan kurtulmak veya müşkil bir işi olan 2 rekat ALLAH rızası için namaz kılıp, 152 İnşirah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
858,562Konular
982,233Mesajlar
32,852Kullanıcılar
Üst Alt