Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

inşirah suresi ne zaman okunur neden okunur ve anlamı nedir

inşirah suresi ne zaman okunur neden okunur ve anlamı nedir
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
inşirah suresi ne vakit okunur niçin okunur ve anlamı nedir arkadaşlarım inşirah suresi ne vakit okunur, niçin okunur ve bu surenin içerdiği amaç ve faziletleri nelerdir haberdar olan birisinden yardım rica ediyorum teşekkür ederim  

Similar threads

inşirah suresi ne zaman okunur inşirah suresi elemneşrahleke ne zaman okunur İnşirah Suresi farz namazlarının ardından 35 veya 7 defa okunurKişi yembellikten, kederden kurtulur,rızkı artar Sıkıntıdan kurtulmak veya muşkil bir işi olan 2 rekat ALLAH rızası icin namaz kılıp, 152 İnşirah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
inşirah suresi ne icin okunur, inşirah suresi neden okunur inşirah suresi goğus daralma ve sıkışmalarında kalp sızlamalarında okunurİnşirah acılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir Bu sUrede Peygamber Efendimizin cocukluğunda risalete hazırlamak uzere kalbinin acılıp arıtılmasından soz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
inşirah suresi ne vakit okunur inşirah suresi elemneşrahleke ne zaman okunur İnşirah Suresi farz namazlarının arkasında 35 ya da 7 defa okunurKişi yembellikten, kederden kurtulur,rızkı artar Sıkıntıdan kurtulmak veya müşkil bir işi olan 2 rekat ALLAH rızası için namaz kılıp, 152 İnşirah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Namazda inşirah suresi ne zaman okunur? 5 vakit namaz kılındıktan sonra İnşirah Suresinin okunması kişinin Allah tarafından işlerinin kolaylaştırılmasını sağlar. Namazda zammı sure olarak ne okunur? Fatiha suresi her rekatta okunan bir zammı suredir. Besmele çekerek Fatiha suresi okunur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3K
inşirah suresinin tefsiri ve fazileti inşirah suretinin tefsiri ve fazileti faziletleri ile ilgili bilgiler rica ediyorum Teşekkür Ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,655Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt