Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iNSANLARDAN DAHA İYİ DUYAN HAYVANLAR

Hoş geldin! goke tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
iNSANLARDAN DAHA İYİ DUYAN HAYVANLAR
0
126

Similar threads

Hayvanlar benim akrabalarım BEN İNSANLARDAN KORKUYORUM! 1548619594 1548619594 hayvanlarbenimakrabalarim5c4e0f4f041d6hayvanlarbenimakrabalarim5c4e0f4f041d6 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberlemansam5kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg LEMAN SAM, SON...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
İnsanların Duyamadığı Sesleri Hayvanlar Nasıl Duyar insan kulağının duyamadığı titreşimleri duyabilen hayvanlar insanların duyamadığı sesleri duyan hayvanlar insan kulağının titreşimleri duyabilen hayvanlarla ilgili araştırma İnsanın duyabileceği ses dalgalarının boyu 2020000 Hertz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Görme özürlü kimdir kim değildir ? Görme Özürlü birey, himayeye fakir, acınacak ve biçare bir insan değildir O, diğer insanlardan çok bambaşka, doğaüstü yetenekleri olan ve başkalarının duyamadığı sesleri duyan, mucizevi bir yaratık da değildir Diğer insanların sahip olduğu olumlu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
sesimi duyan varmıı :wwwbilgilihocamcomhamurisleri111704bayramicinbaklavayapimivecesitlerihtml tatlılar bölümüne taşırmısınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
huzursuz but sendromu diye birşey duyan var mı Bir arkadaşıma hekim sıkıntılı but sendromu olabilirsin demiş Psikiyatriye yönlendirmiş Nedir bu sıkıntılı bacan sendromu duyan var mıhuzursuzbacaksendromudiyebirseyduyanvarmi5c59f13c9e508alt Bir yaşıma daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,505Konular
982,653Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt