Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Insanin yaradisiliyla ilgili bir kac soru..

Hoş geldin! Tropheus27 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
"Insanin yaradisiliyla ilgili bir kac soru..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Insanin yaradisiliyla ilgili bir kac soru

Başlığı altında bir arkadaşımız sorular sormuş Forum kurallarına uyulmadığı içinde yetkiiler tarafından kilitlenmiş

Ben aranıza yeni katıldım dolayısı ile yazıyı yeni okudum

Görüşlerimi aşağıda açıklıyorum

Halkımızın beğenerek ve doğruluğu kabul ederek kullandığı bir deyim vardır

Yarı Doktor candan, yarı imam dinden eder deyişi

Karınca kardeşi Fil kardeşin sırtına çıkaralım ve soralım Karınca kardeş bulunduğun Yeri tarif et?

Hazır anlatmaya başlamışken üzerinde bulunduğunun özelliklerini de anlatıver

Sen anlatacaksın ancak, bunun için eğitimin ve de aklın yeterli mi? Bize göre değil

Günümüzde Uzay ile ilgili araştırmaların sonucunda ulaşılan son noktada, açıklanan bilgilere göre,
16 milyar ışık yılı uzakta ve henüz keşfedilmemiş milyonlarca, adına ister gezegen diyelim isterseniz güneş sistemleri diyelim sayısız bilinmeyenler var

Bunlarla beraber; Bizi aydınlatan ve ısıtan güneş sistemini, üzerinde yaşadığımız ve dünya olarak adlandırdığımız yerin derinliklerini, okyanusları, daha ulaşılamayan ve bilinmeyen sayısız derecede canlı ve cansız nesnelerin çözülemediği, kavranamadığı ve tanımlanamadığı açıklanmaktadır

Bizde Karınca kardeş gibi Fil'i tarif etmeye uğraşıyoruz
Tarif ederiz de nasıl ederiz?
Tanımlayamadan, ölçemeden, değerlendiremeden

İlmi olarak ifade edilmektedir ki, Henüz Kainat çözülememiş, İnsanlar beyinlerinin kapasitelerini % 35 gibi oranda kullanmayı becerebilmiş durumdadır

Biz hangi akılla, hangi ölçü ile çözemediğimiz, ölçemediğimiz, tanımlayamadığımız maddi ve manevi değerlere kendimize göre yorum getiriyoruz

Henüz Güneşi anlayamamışız Pencereden sızan ışığa bakarak Güneşi tarif ediyoruz

Ondan sonrada, Yok şunlar bunu dedi de ben anlayamadım bana açıklayın

Mevlana'nın tüm değerli sözleri gibi biriside;
Soruda cevapta akıldan çıkar

Bilgisi kıt, aklını % 35 oranında kullanabiliyor bize soruyor Allah varmı?
İnsanlık henüz yaratanının küçücük bir ısı ve ışık kaynağını anlayamamış, tanımlayamamış bana Yaratanını soruyor

Anlatacağım Önce bardağı temiz su ile doldurmamız için boşaltmamız gerekir

Efendim, insanlar maymundan türemiştir, Evrim teorisidir ha
Bizce mahzuru yok Sen böyle kabul ettikten sonra

Allah'ın hidayet vermediğine ben ne verebilirim siz ne verebilirsiniz

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt