iltasyazilim
FD Üye
İncirli tart malzemeleri
Cevizli tart hamuru için
23 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi 1 yumurta sarısı Margarin Yarım su bardağı un 3 yemek kaşığı tereyağı Yarım çay bardağı toz şeker 2 tatlı kaşığı buzlu su üzeri için
4 taze incir 200 ml krema 2 yumurta 2 yemek kaşığı pudra şeker
İncirli tart:
Tart hamuru için gerekli malzemeleri derin bir kapta yoğurun Streç filme sarıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin Tart kalıbını margarin ile yağlayın Hamurun üzerine un serperek kalıbın büyüklüğüne göre merdaneyle açıp kalıba yerleştirin
Derin bir kapta krema, yumurtalar ve pudra şekeri iyice çırpın İncirlerin kabuklarını soyup yarıya bölerek hamurun üzerine dizin
üzerine hazırladığınız kremayı döküp önceden ısıttığınız 160 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin Fırından çıkarıp 20 dakika dinlendirin Servis yapın
İncirli tart artık hazır, afiyet olsun
Cevizli tart hamuru için
23 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi 1 yumurta sarısı Margarin Yarım su bardağı un 3 yemek kaşığı tereyağı Yarım çay bardağı toz şeker 2 tatlı kaşığı buzlu su üzeri için
4 taze incir 200 ml krema 2 yumurta 2 yemek kaşığı pudra şeker
İncirli tart:
Tart hamuru için gerekli malzemeleri derin bir kapta yoğurun Streç filme sarıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin Tart kalıbını margarin ile yağlayın Hamurun üzerine un serperek kalıbın büyüklüğüne göre merdaneyle açıp kalıba yerleştirin
Derin bir kapta krema, yumurtalar ve pudra şekeri iyice çırpın İncirlerin kabuklarını soyup yarıya bölerek hamurun üzerine dizin
üzerine hazırladığınız kremayı döküp önceden ısıttığınız 160 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin Fırından çıkarıp 20 dakika dinlendirin Servis yapın
İncirli tart artık hazır, afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.