Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

imex ve isotrexin hakkında bakarmısınız?

imex ve isotrexin hakkında bakarmısınız?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
efendiler ben bunları daha yeni duydum aslında evimde vardı imex sabunu beyaz bişe kullandımkullandıktan sonra eskisi gibi sivilce çıkmadı ve burnumun çevresi fazla yağlı oluodu o yağ baya azaldıeskisi akdar yağlanmıoancak bugün forumlarda bazı şeyler okudum şaşırdım

imexin kremi sadece sivilceyi örtüomuş deri rengiyle geçirmiomuş yanesabunu da öle mi yahut? sabunu sivilceleri geçirmio o da benzer şekilde örtüo mu?bunu merak ediorm lütfen cevabınızı esirgemeyin

bide gezerken isotrexin adında bi ilaçtan daha bahsediolardı tamamiyle ne oldunu anlamadımsabun mu hap mı krem mi bunu söler misniz? ve nasıl kullanmalıyızsanırım buda sivilceleri kurutuomuşisotrexini 1 hafta kullanırsam iyice geçer sanıorm pozitif sivilcem değil zaten sonrasında da imex ile yıkarım hergünbana bu konularda tezgâhtar olursanız sevinriim?

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt