Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilköğretimde etüde yasak

ilköğretimde etüde yasak
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ilköğretimde etüde yasak ilköğretimde etüd Sevgili melekler, İlköğretim okullarında dersten daha sonra etüd vardırTabi oysa her okul etüt yapmıyorArtık hiç bir mektep etüt yapamayacakAyrıntılar burdailkogretimdeetudeyasak5c58a20a999a6alt Milli Eğitim Bakanlığı, ilköğretim okullarında ders sonrası isteğe alt olarak yapılan etütlere yasak getirdi Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yaşar Özgül imzası ile tüm il müdürlüklerine gönderilen genelgeye gerekçe olarak öğretmenlerin ilave iş yapamaması gösterildi Etüt yasağından yatılı ilköğretim alan okulları muaf tutuldu Oysa okullarda hafta sonlarında yapılan kurslarda herhangi bir değişikliğe gidilmedi  

Similar threads

İlköğretim öğrencilerinin, okulda dersler tamamlandıktan daha sonra isteğe ast olarak yaptıkları 'etüt'ler kaldırıldı Milli Eğitim Bakanlığı, aldığı karara paralel, başarılı öğrencilerin benzer sınıfta, öteki öğrencilerin ise başka sınıfta toplanarak 'seviye sınıfları' oluşturulmasına da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
ilköğretim okulunda öğrencilere dayak cep telefonuyla görüntülendi Edirne’de bir ilköğretim okulundaki hoca dayağı cep telefonuyla kare kare görüntülendi 1549059335 1549059335...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Çalışan Annelere Yeni Bir Müjde! çalışan anneler için, çalışan anneler, çalışan annelerin çocukları Sevgili melekler, çalışan annelerin rahatlığı için hükümet çalışmaya devam ediyor Ilk Önce Milli Eğitim almak üzere dört bakanlık işbirliğine gitti bundan böyle tam gün eğitim bahşedilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
20192019 Öğretim Yılı İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı MEB Kadar Açıklandı Yeni İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı 2019 ilköğretim ilk 4 yıl yıl için seçmeli ders müfredatı Sevgili melekler, bildiğiniz gibi bu yıldan açtırmak üzere okullarda 4+4+4 eğitim sistemine geçiliyor İyi mi oldu fena...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Müdürler vekil oldu 113 İlköğretim okulu müdürü yapılan idareci değişikliği ile Danıştay kararı ile vekil oldu Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni öğretim yılı öncesi Kocaeli’deki 113 ilköğretim okulu ile liselerde yaptığı idareci değişikliği ile aseleten atama yaptığı müdürler, yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt