Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilköğretim haftası günün anlam ve önemini belirten konuşma

ilköğretim haftası günün anlam ve önemini belirten konuşma
0
237

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İlköğretim haftası hoca konuşma metni
İlköğretim haftası öğrenci tavır metni
İlköğretim haftası günün amaç ve önemini gösteren yazı

İlköğretim Haftası Öğretmenler İçin tavır metni Örneği

Sayın müdürüm, değerli hoca arkadaşlarım ve sevgili öğrenciler,ilköğretim öğrenim basamaklarının ilkidir, temelidir Okulun açıldığı ilk haftayı ilköğretim haftası olarak kutlamaktayız İlköğretimin amacı, öğrencileri vatanını, milletini seven; kendine ve topluma yardımcı; yeterli dek data donanımına sahip yurttaşlar olarak yetiştirmektir İlköğretim öğrencilerimizi hayata ve üstteki öğrenime hazırlamaktadır Her devlet, kadınıyla erkeğiyle, yöneticisiyle yönetileniyle tüm yurttaşlarını ulusal amaçlarına uygun bir şekilde geliştirmek ister ve eğitim ve öğretimini bu çerçeve uygun şekilde hazırlar Bizlere düşen görevler ise öğrencilerimizi bu doğrultuda yetiştirmektir Eğitimin öğretimin amacı da zaten bu çerçeveye uygun olarak hazırlanmaktadır Atatürk, eğitime fazla tartı vermiş ve bunu hayatında yaptıklarıyla kanıtlamıştır Bizler de Atatürk ’ün eğitime verdiği önemi umursamak zorundayız Bir ülke kalkınmak, mutlu bir hayat sürmek istiyorsa eğitim ve öğretim nimetine sıkı sıkıya sarılmalı ve bu nimeti elinden kaçırmayarak iyi değerlendirmelidir Gelişmiş, modern ülke sınıfındaki ülkeler eğitime ne dek çok bedel veriyorlarsa bizler de böylece hatta onların gösterdiklerinden daha çok ağırlık vermeliyiz oysa biz onları peşine düşüp takip edeceğimize geçmişte olduğu gibi onlar bizi takip etsinler Eğitim öğretime ağırlık verdiğimiz sürece gün gelecek vatandaşlarımızın tamamına yakını okumayı – yazmayı öğrenecek, okuyarak edindikleri bilgileri jurnal yaşamlarında uygulayacak, diğer insanların yanına boynu bükük kalmayacak, işlerinde daha bereketli olacak, bu nedenle keza kendine keza de milletimize yardımsever bir kişi olacaklardır Yeni eğitim öğretim yılının hepimize şanslı olması ve bu yılımızın bereketli bir biçimde tamamlanmasını dilerim

İlköğretim Haftası Öğrenciler için Tavır metni Örneği

Sayın müdürüm, saygın öğretmenlerim ve sevgili arkadaşlarım, Yaz tatilinde yeterince dinlendik ve sonunda veri yuvamıza geri döndük Hemen sıra çalışıp kendimizi yetiştirmekte Kendimizi yetiştirmeli ve çevremize yardımcı olmalıyız Biz biliyoruz oysa ne değin çalışırsak öyle yararlı oluruz Okullar her açıldığında bizlerdeki öğrenme isteği de öyle artıyor Bizler bilgiye susamış insanlarız, bizler de mutlu bir yaşam sürmek istiyoruz ve bizler bu isteklerimizin gerçekleşme yerinin de bu sıralardan geçtiğini biliyoruz Öyleyse durmak bize yakışmaz; çünkü ders zamanı tatil yaparsak tatil zamanı ders yerine getirmek zorunda kalırız ve isteklerimiz yalnızca bir hayal olarak kalır, sonunda üzülen yine biz oluruz Ne kendimizi ne de bizi sevenleri üzmeye hakkımız değil Ne mutlu bizlere ama okullar açıldı ve bizler hiçbir sorunla karşılaşmadan her yerde okulumuzdayız Ya okula gitmeyi isteyip de çeşitli engellerle karşılaşıp okula gidemeyenler! Kendimizi onların yerine koyarsak elimizdekinin değerini daha iyi anlayabiliriz Onun için kıymetli arkadaşlarım lütfen okumaktan sıkılmayalım ve gelecekteki konumumuzu düşünerek okumaya daha istekli olalım Yeni eğitim öğretim yılının hepimiz için faydalı ve galibiyet geçmesini dilerim *

858,505Konular
982,788Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt