Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlk Yardım

İlk Yardım
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İlk yardım, herhangi bir kaza ya da yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önlemek amacıyla olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamalardır

Similar threads

ilk yardım nedir hemen lüzumlu Ilk Yardım Kaza, hastalık, yangın, zelzele vb güvenli olmayan ve ani durumlarda hastaya belirli tedavi öncesi, durum uygun uygulanan birincil ve ivedi işlem, sıhhi imdat Ilk destek, Herhangi bir kaza yada yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, afiyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
İlk yardım nasıl yapılır İlkyardım nedir ne zaman yapılır İlkyardım hayatın kurtarılması yada durumun kotuye gitmesini onleyebilmek amacı ile olay yerinde, tıbbi arac gerec aranmaksızın, mevcut arac ve gereclerle yapılan ilacsız uygulamalardır Herhangi bir kaza veya yaşamı tehlikeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Birincil takviye nasıl yapılır İlkyardım nedir ne zaman yapılır İlkyardım hayatın kurtarılması yada durumun kötüye gitmesini önleyebilmek amacı ile durum yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın, mevcut vasıta ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamalardır Herhangi bir kaza veya yaşamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
kaza derhal ilkyardım kim göre nasıl yapılır Cevap: ilkyardım kim tarafından yapılmalıdır Birincil yardım, Herhangi bir kaza veya yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sıhhat görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya dek, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önlemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
İlkyardım Ne Zaman Yapılır? İlkyardım Hangi Durumlarda Yapılabilir Hangi Durumlarda İlkyardım Yapılır İlkyardım hayatın kurtarılması yada durumun kotuye gitmesini onleyebilmek amacı ile olay yerinde, tıbbi arac gerec aranmaksızın, mevcut arac ve gereclerle yapılan ilacsız uygulamalardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,774Mesajlar
33,070Kullanıcılar
bkgSon üye
Üst Alt