Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlk Yardım Yapan Kişide Olması Gereken Ozellikler

Hoş geldin! demokles tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İlk Yardım Yapan Kişide Olması Gerekener,
İlk Yardım Yapan Kişide Olması Gereken Ozellikler Nelerdir,

İlkyardım uygulaması yapacak olan bir kişi kesinlikle ilkyardım bilgi ve becerisine sahip olmalıdır

Karayolu uzerinde herhangi bir trafik kazası ile karşılaşan suruculer her durumda mudahale etmek zorundadırlarMudahale etmeyen suruculere para ve puan cezası uygulanır

Yaralıları gozlemleyip değerlendirebilmeli

Emin olmadığı uygulamalardan kacınmalı

Cevre imkan ve olanaklarından yaralanmasını bilmeli

Elinde bulunan malzemeyi en iyi ve yararlı şekilde kullanmalı

Her zaman sakin ve tedbirli olmalı

Yaralının bilinicini acık tutarak moral vermeli

Similar threads

Birincil Yardım Yapan Kişide Olması Gerekener, Birincil Destek Yapan Kişide Olması Gereken Özellikler Nelerdir, Ilk Yardım Yapan Kişide Olması Gereken Özellikler İlkyardım uygulaması yapacak olan bir birey kesinlikle ilkyardım bilgi ve becerisine sahip olmalıdır Karayolu üstünde herhangi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
İlk Yardım İle İlgili Yazı, İlkyardım, hasta veya yaralı kişiye, daha ciddi bir tıbbi yardım uygulanmadan once yapılan ilk bakımdır İlkyardımın amacı, durumun kotuleşmesini onlemek icin aktif olarak mudahale etmek, yaşam desteği sağlamak, yaralının etkin tedavisini başlatmak, zararı en aza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
İlkyardımın onemi İlkyardım neden onemlidir İlkyardım Kaza, hastalık, yangın, deprem vb tehlikeli ve ani durumlarda hastaya kesin tedavi oncesi, olay yerinde uygulanan ilk ve ivedi işlem, sıhhi imdattır İşte Turk Dil Kurumu ilk yardım kelimesini boyle tanımlıyor Hayat kurtarmaya ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
İlkyardımın onemi İlkyardım nicin onemlidir Bir kaza ya da hayatı tehlikeye duşuren bir durumda, sağlık gorevlilerinin yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da kazazedenin durumunun kotuleşmesini onlemek icin, ilac kullanılmadan yapılan uygulamalara ilkyardım denir Kaza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
İlkyardım neden onemlidir ilk yardımın tanımı ve onemi Bir kaza ya da hayatı tehlikeye duşuren bir durumda, sağlık gorevlilerinin yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da kazazedenin durumunun kotuleşmesini onlemek icin, ilac kullanılmadan yapılan uygulamalara ilkyardım denir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt