İlk Yardım Ozellikleri nelerdir
İlk Yardımın onemi
İlk Yardım Ozellikleri hakkında bilgi
İlk Yardım Ozellikleri
İlk yardım olay yerinde orada bulunan kişilerce, var olan arac ve gerecler ile hemen yapılmaya başlanan hayat kurtarıcı girişimlerdir
İlk yardım icin doktor veya sağlık personeli olmak gerekmez Zaten coğunlukla buna fırsat da bulunamaz İlk yardımı yapanlar genellikle trafik ekipleri, karayolları gorevlileri, itfaiyeciler, olay yerinde bulunan vatandaşlar ya da jandarmalardır
İlk yardımın amacı ve hedefi hemen olay yerinde hayat kurtarıcı onlemleri almak ve kaza gecirenleri ikinci kazalardan korumaktır
ilk yardımın amacı
1Yaşamı koruma ve surdurulmesini sağlama
2Durumun kotuleşmesini engelleme
3İyileşmesini kolaylaştırma
İlk Yardımın onemi
İlk Yardım Ozellikleri hakkında bilgi
İlk Yardım Ozellikleri
İlk yardım olay yerinde orada bulunan kişilerce, var olan arac ve gerecler ile hemen yapılmaya başlanan hayat kurtarıcı girişimlerdir
İlk yardım icin doktor veya sağlık personeli olmak gerekmez Zaten coğunlukla buna fırsat da bulunamaz İlk yardımı yapanlar genellikle trafik ekipleri, karayolları gorevlileri, itfaiyeciler, olay yerinde bulunan vatandaşlar ya da jandarmalardır
İlk yardımın amacı ve hedefi hemen olay yerinde hayat kurtarıcı onlemleri almak ve kaza gecirenleri ikinci kazalardan korumaktır
ilk yardımın amacı
1Yaşamı koruma ve surdurulmesini sağlama
2Durumun kotuleşmesini engelleme
3İyileşmesini kolaylaştırma
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.