Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlk Yardım Cantası Malzemeleri

0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İlk Yardım Cantası Malzemeleri nelerdir,
ilk yardım cantasında neler bulunur,
ilk yardım cantasında bulunması gerekenler

imagesilkyardimcantasimalzemeleri5adfdc60c41bf

Ucgen Bezi (96x100x135)
Sargı Bezi (10cmx2mm 2 Adet)
Gazlı Bez (5x5 cm 10x10 cm)
Suni Solunum Maskesi
Tıbbi Flaster
Kunt Uclu Makas
Cengelli iğne 10 Adet
İlkyardım Kılavuzu
Cerrahi Elen
Elastik Bandaj
Bez Maske
Ağzı Kapanır Naylon Poşet 2 Adet
Kağıt ve Kalem
Airway (Havayolu) 1 Adet
Turnike 60cm Kaucuk
Plastik Ortu
Yara Bantı
Duduk
Makas
Atel

Bu malzemeler uygun buyuklukteki bolmeli, kapaklı cantaya konula*caktır Ayrıca malzemelerin icine yeteri kadar buyuk ve kucuk telefon jetonu veya kartı ile kucuk el feneri konulması haberleşmenin cabukluğu icin yararlıdır

Similar threads

İlk Yardım Cantası Malzemeleri nelerdir, ilk yardım cantasında neler bulunur, ilk yardım cantasında bulunması gerekenler İlk Yardım Cantası Malzemeleri Ucgen Bezi (96x100x135) Sargı Bezi (10cmx2mm 2 Adet) Gazlı Bez (5x5 cm 10x10 cm) Suni Solunum Maskesi Tıbbi Flaster Kunt Uclu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ilk Takviye Çantası Malzemeleri nelerdir, birincil yardım çantasında neler bulunur, ilk takviye çantasında bulunması gerekenler Birincil Yardım Çantası Malzemeleri Üçgen Bezi (96x100x135) Bandaj Bezi (10cmx2mm 2 Adet) Gazlı Kumaş (5x5 cm 10x10 cm) Suni Solunum Maskesi Tıbbi Flaster...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Genel olarak kişisel ilk yardım cantasında aşağıdaki aracgerecler bulunmalıdır • Flaster, steril paketlenmiş gaz bezler, kağıt gazbez, • Gaz kompresler, hazır pansumanlar, termofor, • Değişik olculerde ucgen ve rulo sargılar, turnike, • Kunt uclu makas, pens, enjektor, plastik buz torbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Araclarda bulunan ilk yardım cantasının icinde neler bulunmalıdır Cevap: Araclardaki ilkyardım cantasında neler bulunur Arac ilk yardım cantası malzemeleri şunlardır: Hava hortumu (Airvvay), Suni solunum maskesi, Ucgen sargı bezi, Sargı bezi (uc adet 10 cmx250 cm)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Ilk Yardım Çantası Malzemeleri nelerdir, ilk destek çantasında neler bulunur, ilk destek çantasında bulunması gerekenler Ilk Takviye Çantası Malzemeleri Üçgen Bezi (96x100x135) Sargı Bezi (10cmx2mm 2 Adet) Gazlı Kumaş (5x5 cm 10x10 cm) Suni Solunum Maskesi Tıbbi Flaster Künt Üçlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt