Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlk Yardım Çantası Malzemeleri

İlk Yardım Çantası Malzemeleri
0
173

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ilk Takviye Çantası Malzemeleri nelerdir,
birincil yardım çantasında neler bulunur,
ilk takviye çantasında bulunması gerekenler

Birincil Yardım Çantası Malzemeleri

Üçgen Bezi (96x100x135)
Bandaj Bezi (10cmx2mm 2 Adet)
Gazlı Kumaş (5x5 cm 10x10 cm)
Suni Solunum Maskesi
Tıbbi Flaster
Künt Üçlü Makas
Çengelli iğne 10 Adet
İlkyardım Kılavuzu
Cerrahi Elen
Esnek Bandaj
Bez Maske
Ağzı Kapanır Naylon Poşet 2 Adet
Kağıt ve Kalem
Airway (Havayolu) 1 Adet
Turnike 60cm Kauçuk
Plastik Örtü
Bere Bantı
Düdük
Makas
Atel

Bu malzemeler yerinde büyüklükteki bölmeli, kapaklı çantaya konula*caktır Hem malzemelerin içine yeteri değin büyük ve küçük telefon jetonu ya da kartı ile ufak el feneri konulması haberleşmenin çabukluğu için yararlıdır *

Similar threads

İlk Yardım Cantası Malzemeleri nelerdir, ilk yardım cantasında neler bulunur, ilk yardım cantasında bulunması gerekenler imagesilkyardimcantasimalzemeleri5adfdc60c41bf İlk Yardım Cantası Malzemeleri Ucgen Bezi (96x100x135) Sargı Bezi (10cmx2mm 2 Adet) Gazlı Bez (5x5 cm 10x10 cm)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Ilk Yardım Çantası Malzemeleri nelerdir, ilk destek çantasında neler bulunur, ilk destek çantasında bulunması gerekenler Ilk Takviye Çantası Malzemeleri Üçgen Bezi (96x100x135) Sargı Bezi (10cmx2mm 2 Adet) Gazlı Kumaş (5x5 cm 10x10 cm) Suni Solunum Maskesi Tıbbi Flaster Künt Üçlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
İlk Yardım Cantası Malzemeleri nelerdir, ilk yardım cantasında neler bulunur, ilk yardım cantasında bulunması gerekenler İlk Yardım Cantası Malzemeleri Ucgen Bezi (96x100x135) Sargı Bezi (10cmx2mm 2 Adet) Gazlı Bez (5x5 cm 10x10 cm) Suni Solunum Maskesi Tıbbi Flaster Kunt Uclu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
GENELLIKLE kişisel birincil takviye çantasında aşağıdaki araçgereçler bulunmalıdır • Flaster, mikropsuz paketlenmiş gaz bezler, kağıt gazbez, • Gaz kompresler, hazırlanmış pansumanlar, termofor, • Değişik ölçülerde üçgen ve rulo sargılar, turnike, • Kunt uçlu makas, pens, şırınga, plastik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Araçlarda bulunan ilk destek çantasının içinde neler bulunmalıdır Cevap: Araçlardaki ilkyardım çantasında neler bulunur Araç ilk takviye çantası malzemeleri şunlardır: Hava hortumu (Airvvay), Suni Solunum maskesi, Üçgen bandaj bezi, Sargı bezi (üç adet 10 cmx250 cm), Flaster...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt