Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlk Yardım Cantası Hakkında Bilgi

İlk Yardım Cantası Hakkında Bilgi
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İlk Yardım Cantası
İlk Yardım Cantası tanımı
İlk Yardım Cantasının onemi

Acil Yardım Cantası, İlkyardım Trafik

İlk yardım cantaları, kaza yerinde ilk yardım uygulamalarında kullanılacak aracgerecleri ile duzenlenir İlk yardım cantası, olay yerinde ilk yardım yapabilmeyi sağlar Evde, okulda, işyerinde, otomobilde yani insanın her yerde kazaya uğrayacağı duşunulerek duzenlenmiştir

ilk yardım cantaları, zaman zaman kontrol edilmeli ve eksikleri tamamlanmalıdır Artık ilaclardan oluşan ilk yardım cantaları ya da kutuları hic bir zaman amaca ulaştırmaz İlaclar, ilk yardım aracı ve gereci değildir Bilincsiz uygulanması da olumle sonuclanabilir

alıntı

Similar threads

İlk yardım cantası ne demek İlk Yardım cantası İlk yardım cantaları, kaza yerinde ilk yardım uygulamalarında kullanılacak aracgerecleri ile duzenlenir İlk yardım cantası, olay yerinde ilk yardım yapabilmeyi sağlar Evde, okulda, işyerinde, otomobilde yani insanın her yerde kazaya uğrayacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
İlk Yardım Cantasının Ozelliği nedir İlk Yardım Cantası Ozellikleri İlk yardım cantası ve ozellikleri İlk Yardım Cantasının Ozelliği ve Bulunması Gereken Malzemeler İlk yardım icin, bir ilk yardım cantası bulunması cok yararlı olacaktır Coğumuz evde, arabada vb bir ilk yardım cantası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ilk Takviye Çantası Birincil Destek Çantası tanımı Ilk Destek Çantasının önemi Acil Destek Çantası, İlkyardım Trafik Ilk destek çantaları, kaza yerinde birincil yardım uygulamalarında kullanılacak vasıtagereçleri ile düzenlenir Ilk destek çantası, olay yerinde ilk yardım yapabilmeyi sağlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
İlk Yardım Cantası Nedir? kısaca İlk yardım cantası nedir? İlkyardım uygulamaları icin, evde, okulda, iş yerinde, arabada, kamu alanlarında kısacası insanın bulunduğu her ortamda ilkyardım cantası bulundurmalıyız Acil durumlarda ilk yardım, her ceşit kaza ve yaralanmalarda, kazazedelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Araclarda ilk yardım cantası bulundurulmasının onemi İlkyardım kutusu her yerde bulunması gereken bir canta olup evlerimizde, araclarımızda, işyerlerimizde her yerde her zaman icin elimizin altında olması gereken bir cantadır Herhangi bir cantayı ilkyardım cantası olarak kullanabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt