iltasyazilim
FD Üye
lise 2 ye geçtim inanamıyorum bu güne dek kimseyle çıkmadım ve ilk kere aşık oldum 56 kez erkek olduğum halde çıkma teklifi aldım ve reddettimşu an nasıl birşey olduğunu anlıyorumokul açıldığı ilk günler o sınıfımızda yoktuzeki ve oldukça güzelsayısaldan geldi sanırım tm sınıfınaonu görünce herkez ona çok ilgi gösterdihaddini bilmeyen erkekler yapacaklarını yaptı zaten birincil günden kıza sarkmaya başladılaro kadar içime kapanığım ki liseye geçtikten sonra böyle olduutangaç değilim lakin kimseyle konuşacak birşey bulamamkızlar beni kesintisiz tenefüste gezmeye çağırır fakat gitmem tek başıma kendi çapımda takılırım defalarcaya ben derslerime odaklanacaktım bu kız çıktı birdenbire mahvetti benişu anda en arka sıralarda oturuyorum defalarca onu seyrediyorum ve geçen sene tuvalette ağızını burnunu dağıttım çocuk o kıza çok ilgi gösteriyoo buda benim çok zoruma gidiyoobirkaç gündür kızla bakışıyorum göz göze geliyoruz ama anında gözünü çeviriyor utanıyor belkidebazen benim ona baktığımı düşünerek bana el altından alt yan bakıyor fakat ben ayrım ediyorumsabahleyin sınıflara girerken bana arkadaşıyla birlikte sordu senin adın 'mıydı dedi evet dedim elinde şişe vardı arkadaşı ona ona ver vb şeyler dedi daha sonra kız utandı heralde yeniden gülüştüler neyseki 2 ders müzikti bundan böyle onu görmeyeceğim diye sevinirken yan yana oturduk kızlaben mumya gibi kaldım kıpırdayamıyorum lanet olsun nasıl bir duyguymuş beni mahvetti ordadaha sonra hocaya elektro gitar çaldığımı söyledim ama beni havalı buldu heralde gitar hakkında sorular sormaya başladı
bende açıkladım bir takım şeyleri ve gülmeye başladıkzil çalmıştı sınıfa gelmeyecek diye sevindiğim kız yanımdan gidiyor diye üzülmeye başladımtenefüse çıkmadımalev gibi yanıyordum yüzüm kızarmıştıklimanın karşısına geçtim oturdumbu seferde geldi yanıma kayarmısın biraz bende oturcam dedi bende anında yanlamasına kaydım ona oturacak bi yer verdim ve ast yana oturmaya başladık ve oraya hemen hemen 5 tane erkek doluştu aralıksız kıza birşeyler soruyolardı ve bütün derslik bizi izliyodusonradan kız bana sarılacak gibi resmen yapıştıbenim bundan böyle kalbim atmıyordukalkıp gidecektimkalkmadımzil çaldı ikimizde kalkmadık herkz yerine oturdu fakat biz kalkmadık sonradan o vazgeçti gittikollarını resmi olarak kollarıma sarmıştıkendimi çok iyi hissediyodumarkadaşı bana gülümsemeye başladıaşık olduğum kızda o yalnız takılıyor falan dedi güldüorda benim birazcık zoruma gitti galiba dalga geçti yada yalnız takılmamı albenili buldubilmiyorum bir günüm böyle geçti lanet olsun şimdi anlıyorum bu aşkın nasıl olduğunubu arada tipsiz olduğumu düşünmüyorum kimse kendini tipsiz görmez megolomanlıkta yapmıyorum Allah beni böyle yaratmış185 boyunda 78 kilo atletik vücutlu esmer yeşil gözlüyüm ve çoğu kızın ağızında o kırmızı ayakkabım var kırmızı ayakkabılı çocuk diyolarmış bugün öğrendimmbana o kızı tavlamam için takviye edin koskocoman sevaba girmiş olursunuz