Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ilk defa başıma böyle birşey geldi

Hoş geldin! Cvvhvv tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ilk defa başıma böyle birşey geldi
0
368

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba size başımdan geçen bir olayı anlatacağım
Bir gün kütüphane oturmuş ders çalışıyordum ve bir kız yanıma geldi bana birşey sordu ve aleyhinde tarafıma oturdu bende yanıt verdim ilk ilk kez sorduktan sonra gidecek sandım fakat gitmedi oturmaya devam etti neyse biz havadan sudan konuştuk derken aradan baya süre geçti ve ben kalktım gittim ertesi gün yine kütüphanedeyim gene karşıma geldi oturduk gene havadan sudan konuştuk acilen size soracağım şu bu kızın ne yapmaya çalıştığını anlamadım sizce kızın amacı ne daha önce kızlarla konuşuyordum ama laak diye yanıma gelenide ilk kez gördüm doğrusu sizce nasıl davranmalıyım deneyimli abi ve ablalar lütfen bi asistan olun

Similar threads

Merhabalar Arkadaşlar En Tekrar Başlatmak İstiyorum Gerçekten Çirkin Biri Değilim Dünya Güzelide Değilim Olağan Bir Kızın İstediği Şartlarda Bir Tipim Var Bunu Yazmamın Nedeni Konu İçerisindedir Bütün Tecribeli Arkadaşlarımdan Yardımlarını Bekliyorum Arkadaşlar Benim Ortaokulda Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
ILK ÖNCE bu uzun lakin herkesin başına gelebilecek bu fazla çok manâlı yazımı okuyup minicik bir düşünce verecek herkese çoktan teşekkür ediyorum Sakın başıma gelmez demeyin ben bunu daima söylüyodum Geçen yıl bu zamanlar şehirdışında bulunan üniversite 1e başladım O zamana değin en uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ilk Önce herkese merhaba arkadaşlar Benm sorunum biraz girift sabırla okumanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum Ben 18 yaşında bu yıl üniversiteye başlayacak olan bir gencim Lise 1 sınıftan beri (yani lisenin 2 senesi hazırlık vardı) cana yakın olduğum bir kız arkadaşım var Bu kızla 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt