Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilahi Cem

ilahi Cem
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ilahi Cem CMYLMZ sen halkın adamısın canım kalabalıktan neden sıkıldın; OYUNU REJİDE İZLEDİ! 1548637135 1548637135 ilahicem5c4e53d4a6fc9ilahicem5c4e53d4a6fc9 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercem25mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BAŞROL OYUNCUSU EMRE BASALAK'IN KIZ ARKADAŞINA EVLILIK ÖNERI ETTİĞİ MÜZİKALİ CEM YILMAZ 'ÇOK KALABALIK' DİYE REJİDE SEYRETTİ; 'SPOTU BEN TUTARIM' DEDİ Küçükçekmece Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Sefaköy Sanat Merkezi'nin açılışında Haldun Dormen'in sahnelediği 'Dün Gecce Yolda Bu Arada Gülünç Bir Şey Oldu' isimli müzikal, izleyiciyle buluştu Ünlü isimlerin katıldığı geccede Cem Yılmaz da bulunuyordu Ama Yılmaz, oyunu konuklar aralarında yok, rejide izledi Nedeni sorulduğunda ise 'Takip ışığını ben uygulamak istedim, spotu ben tutacağım' diye esprili bir yanıt verdi Zemin etüdünü ben yaptım Sakin bir ortamı seçim ettiğini söyleyen Yılmaz, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'la alt yanlamasına gelince 'Aziz Başkan şahane bir salon yapmış, binanın zemin etüdünü de ben yaptım' diyerek herkesi güldürdü Yeniay'ın salonda gösteri yapması teklifi karşısında ise Yılmaz; 'Seve seve' diye cevap verdi  

858,505Konular
982,833Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt